Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Εθνική Ελλάδος: Οι κλήσεις του Σκίμπε για τα μπαράζ με την Κροατία!


Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τις επιλογές του για τα μπαράζ (09/11, 12/11) της Εθνικής με την Κροατία με στόχο την 
πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Στην αποστολή είναι ο 32χρονος μπακ της Μπολόνια που ταλαιπωρείται από τραυματισμό (θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο) και τις τελευταίες ημέρες κάνει ατομικό πρόγραμμα με την ιταλική ομάδα. Έτσι, η παρουσία του στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ δεν θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια για να προλάβει.

Αν δεν τα καταφέρει τότε είναι πιθανό να πάρει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας ο Παναγιώτης Ρέτσος. Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Εκτός επιλογών και πάλι ο Μιχάλης Μπακάκης της ΑΕΚ. 
Στην αποστολή είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, αλλά την Τρίτη αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Τσέλσι για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Εκτός έμεινε, όπως αναμενόταν ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό του ώμο, έχοντας χτυπήσει κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Στουτγκάρδη.
Επιστροφή για τον Δημήτρη Πέλκα, που ουσιαστικά παίρνει τη θέση του άτυχου Πέτρου Μάνταλου, που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και χειρουργήθηκε την περασμένη Τετάρτη και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες περίπου.

Η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.
athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου