Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού Μάριου από το Μενίδι: «Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από όλη την Ελλάδα»


Η ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού Μάριου από το Μενίδι

«Να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με την δική μας», ζητάει η οικογένεια του 11χρονου Μάριου που το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν στη σχολική γιορτή του σχολείου του στο Μενίδι....

«Το μόνο που ζητάμε ως γονείς από την Πολιτεία είναι να ακούσει με σοβαρότητα τη φωνή αυτών των ανθρώπων που και οι ίδιοι είναι γονείς και ζητούν την προστασία της», αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα Δευτέρα, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τα ΜΜΕ «που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβαστήκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της οικογένειας του 11χρονου Μάριου:

«Θα θέλαμε ειλικρινά παρά τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε μετά από την τόσο άδικη πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του μικρού μας γιου να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα ΜΜΕ που κατόπιν εκφράσεως επιθυμίας μας σεβαστήκαν την θλίψη μας τηρώντας την δέουσα διακριτικότητα και προστατεύοντας έτσι την μνήμη του παιδιού μας.
Επιθυμούμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας από όλη την Ελλάδα, αλλά και κυρίως όλους τους κατοίκους του Μενιδίου.
Το μόνο που ζητάμε ως γονείς από την Πολιτεία είναι να ακούσει με σοβαρότητα τη φωνή αυτών των ανθρώπων που και οι ίδιοι είναι γονείς και ζητούν την προστασία της έτσι ώστε στο μέλλον να μην βρεθεί καμία οικογένεια σε παρόμοια θέση με την δική μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου