Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Χίλια μπράβο στον ΠΑΟΚ: πάντα κοντά στη Μυρτώ


Η Μυρτώ παλεύει κάθε ημέρα εδώ και 4,5 χρόνια για την αποκατάσταση της υγείας της και η οικογένεια του ΠΑΟΚ φροντίζει με κάθε τρόπο να είναι δίπλα στον τιτάνιο αγώνα της (PHOTO)
Η ελληνική κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί το 2012 όταν η 16χρονη τότε Μυρτώ είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 19χρονο Πακιστανό στη "Χρυσή Ακτή" της Πάρου και 4,5 χρόνια αργότερα η κοπέλα εξακολουθεί να καθημερινά για να μπορέσει να επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν και πρώτα.

Τα τελευταία χρόνια νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στην Λάρισα και εκεί μάλιστα την επισκέφτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ όπου έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία μαζί της. Να σημειωθεί πως η οικογένεια του "Δικεφάλου" στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα που δίνει καθημερινά η Μυρτώ μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action.
"Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά Μυρτώ είμαστε μαζί σου...", αναφέρει το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/xilia-mpravo-ston-paok-panta-konta-sth-myrtw.4508371.html?ref=yfp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου