Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ. 76 XΡΟΝΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ 2 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.




Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μία μητέρα και τα δύο της παιδιά έξω από τον καταυλισμό προσφύγων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως και τα δύο παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ η μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά το συμβάν οι υπόλοιποι πρόσφυγες του κέντρου φιλοξενίας εξαγριώθηκαν.


Ο οδηγός του οχήματος έφυγε από το σημείο και οι εξαγριωμένοι πρόσφυγες έκαψαν το όχημα.

Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο αλλά δέχθηκαν επίθεση και ξυλοδαρμό από τους εξαγριωμένους πρόσφυγες.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές.


Σύμφωνα με το seleo.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν αυτή την ώρα στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών ‘’Φέσσα’’ στην παλιά συμμαχική Ωραιοκάστρου

Εξαγριωμένοι πρόσφυγες φέρονται να έχουν επιτεθεί στον οδηγό, να έχουν προκαλέσει ζημιές στο ιχ, αλλά και σε άλλα όχηματα που ακολοθούσαν και σταμάτησαν . Ο οδηγος αναζήτησε καταφυγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο κέντρο, όμως οι πρόσφυγες έχουν επιτεθεί κι εκεί και πολιορκούν τον οδηγό και τους δύο αστυνομικούς ου βρίσκονται μέσα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thestival.gr νεκροί είναι μία γυναίκα και το ανήλικο παιδί της. Οι πρόσφυγες, μόλις αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί ξεσηκώθηκαν κι εξαγριωμένοι έκαψαν το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη νωρίτερα από αστυνομικούς. Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων έξω από το Κέντρο.

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από αύριο σε καθιστική διαμαρτυρία, καθώς, όπως λένε, τα οχήματα που κινούνται στο δρόμο, αναπτύσουν συχνά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου