Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

H KOΡΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΗΛΙΟΥ (ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...) ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ 500 ΕΥΡΑ!



Την ώρα που ο μέσος μισθός έχει πέσει κάτω από τα 500 ευρώ, ενώ ο φωστήρας πατερούλης της ήταν ο υπεύθυνος οικονομικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ, η δεσπονίς Μηλιού κάνει πλακίτσα στον μέσο Έλληνα από το Κολωνάκι...ότι είναι ''πατριωτικό καθήκον'' να ξοδεύεις 500 ευρα έτσι για την πλάκα....
Εμετός!!!
Πέρυσι είχε απασχολήσει την δημοσιότητα με τη «χλιδάτη ζωή» της που δεν είχε σχέση με τις ιδεολογικές επιταγές του πατέρα της και πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού. 
Αυτή τη φορά, με ανάρτησή της στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δείχνει ότι διασκεδάζει στο Salon de Bricolage, του Κολωνακίου.

Φωτογραφίζει, μάλιστα χαρτονομίσματα 500ευρα που – όπως αναφέρει στο σχόλιο που συνοδεύει τη φώτο – ξοδεύει «για να επιτελέσει το πατριωτικό της καθήκον στηρίζοντας την ελληνική οικονομία».
 
H Ελιάννα Μηλιού είναι δικηγόρος, στέλεχος της Norton Rose LLP, μιας διεθνούς νομικής εταιρείας, το παράρτημα της οποίας στην Ελλάδα, όπου η ίδια εργάζεται, έχει αναλάβει τον ρόλο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού Δικαίου για την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.
Από τις περσινές διακοπές της Ελιάννας Μηλιού στο Gstaad της Ελβετίας, με χλιδή και σαμπάνιες:


Πηγή: Η κόρη του Γιάννη Μηλιού, Ελιάννα, διασκεδάζει με 500ευρα στο Salon de Bricolage [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/246252/i-kori-toy-gianni-milioy-elianna-diaskedazei-me-500eyra-sto-salon-de-bricolage-eikones#ixzz3xgs1n8KE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου