Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΕΧΟΥΜΕ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΕΤΗ ΖΗΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!




Καλά μιλάμε αυτοί οι Συριζαίοι κάθε 3 μέρες αλλάζουν γνώμη!
 
Πριν μια εβδομάδα αντιπρότειναν μνημόνιο, την Κυριακή κήρυξαν την επανάσταση,
 
και σήμερα πάλι ζητούν από τους δανειστές 2ετές μνημόνιο!!!
 
Μα καλά τι γίνεται με τις συνιστώσες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν στον λαιμό τους έναν ολόκληρό λαό;;;;
 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!!
 
Ούτε ένα όχι ουσίας δεν μπορούν πλέον σε αυτή τη φάση να πουν οι Έλληνες...
 
Σε λίγο κάποιοι ανεκδιήγητοι που μίλησαν για νέο ΟΧΙ του 40' είναι ικανοί να μας πουν ότι ο Μεταξάς είχε πει στους Ιταλούς να μπούνε για 2 χρόνια στην Ελλάδα...

Α ρε κατακαημένη Ρούμελη...


- Ο κ. Δραγασάκης ανακοίνωσε πως η ΤτΕ θα στείλει αίτημα στην ΕΚΤ για χρηματοδότηση των τραπεζών
- Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ακύρωσης του δημοψηφίσματος αν γίνει συμφωνία στο... "και πέντε"
- "Εισηγήθηκα στον
Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των Θεσμών"
- "Η ελληνική πλευρά κατέθεσε αίτημα για αναστολή της πληρωμής του
ΔΝΤ"
- "Η κυβέρνηση ζητεί ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για δύο έτη"
- Όλα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στην ΕΡΤ1



Μία "βόμβα" πυροδότησε απόψε το βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.


 Απόψε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα λήγει το πρόγραμμα χρηματοδότησης της χώρας μας, με την αγωνία να είναι έκδηλη σχετικά με την επόμενη μέρα, ωστόσο την Κυριακή στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί και το δημοψήφισμα, με τους πολίτες να παίρνουν τον λόγο.

Πόσο σίγουρο όμως είναι ότι τελικά το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Δραγασάκη, υπάρχει πιθανότητα την Κυριακή να μην... πάμε στις κάλπες, αφού στην συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο!

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε αν μία καλή συμφωνία θα μπορούσε να βγάλει το δημοψήφισμα από το κάδρο, ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε: "Αυτό είναι ένα πολιτικό θέμα, για το οποίο η κυβέρνηση που αποφάσισε το δημοψήφισμα, μπορεί να αποφασίσει και κάτι διαφορετικό. Γιατί έγινε το δημοψήφισμα; Για να πετύχουμε μία συμφωνία η οποία θα εκπληρώνει κάποια κριτήρια".
Αίτημα παράτασης και "βολές" σε Θεσμούς και αντιπολίτευση


Εκτός όμως από την "βόμβα" για το δημοψήφισμα, στην συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε και σε άλλα εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα.


Αρχικά ανακοίνωσε πως η ΤτΕ θα στείλει αίτημα στην ΕΚΤ για χρηματοδότηση των τραπεζών, ενώ ακόμη δήλωσε πως η κυβέρνηση ζητεί ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για δύο χρόνια. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε πως η Ελλάδα επιζητεί μία λύση που δεν θα συνιστά υποταγή αλλά και δεν θα αποποιείται τις ευθύνες της χώρας.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Η κυβέρνηση σήμερα κατέθεσε μία νέα πρόταση ζητώντας 2ετές πρόγραμμα που θα καλύπτει τις χρηματοδτοτικές ανάγκες της χώρας", ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως "το πρόγραμμα απέτυχε και ήταν τελματωμένο από τον περασμένο Αύγουστο", συμπληρώνοντας πως "σήμερα λήγει πρακτικά".

Ο Γιάννης Δραγασάκης δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στους Θεσμούς, λέγοντας: "Την περασμένη Δευτέρα η Ελλάδα απέστειλε πρόταση στους Θεσμούς που θεωρήθηκε καλή βάση συζήτησης. Την επόμενη ημέρα, η ίδια πρόταση πετάχτηκε στον "κάδο", εκεί υπήρξε η εμπλοκή".

"Το πρόγραμμα πρέπει να είναι της Ελλάδας, όχι να της το δίνουν με σκονάκι και να υποκρινόμαστε ότι είναι δικό της", είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνεχίζοντας τις... αιχμές ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα "βέλη" του και στην αντιπολίτευση, λέγοντας συγκεκριμένα: "Μειοψηφικές δυνάμεις στο εξωτερικό θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ ή χρεοκοπία εντός ευρώ. Σ' αυτό η αντιπολίτευση δεν θα τοποθετηθεί;".
κείμενο newsit.gr, τίτλος : el-democracy.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου