Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΙΑΣΑΝ 14ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΤΗΣ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ!!!




Θύμα βιασμού από ανήλικους κατήγγειλε ότι έπεσε κατ' επανάληψη 14χρονη στη Θεσσαλονίκη. Η καταγγελία έγινε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκε η μαθήτρια μαζί με τον πατέρα της.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα αγόρια, δύο 16χρονοι, ένας 15χρονος κι ένας 14χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σειρά αδικημάτων. Τρία από τα εμπλεκόμενα άτομα είναι ελληνόπουλα, ενώ ο τέταρτος κατάγεται από την Αλβανία.

Όπως ανέφερε η μαθήτρια στους αστυνομικούς, το μαρτύριό της ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν τρεις από τους καταγγελλόμενους ως δράστες με απειλές προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Το περιστατικό συνέβη, κατά την καταγγέλλουσα, στο υπόγειο οικοδομής στην 'Ανω Πόλη, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, οι ανήλικοι βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους. Με την απειλή ότι θα «ανεβάσουν» το επίμαχο υλικό στο Διαδίκτυο, οι εμπλεκόμενοι νεαροί -σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα και με διαφορετική σύνθεση αυτήν την φορά- υποχρέωσαν την -τότε- 13χρονη μαθήτρια να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές τους ορέξεις, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές.

Οι καταγγελλόμενοι βιασμοί έλαβαν χώρα στο ίδιο υπόγειο οικοδομής, ενώ σ' όλες τις περιπτώσεις οι φερόμενοι ως δράστες προχώρησαν στη βιντεοσκόπηση των ενεργειών τους. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η μαθήτρια γυμνασίου αποφάσισε «να ανοίξει το στόμα της», κι αφού εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα προηγήθηκαν, ακολούθησε η καταγγελία στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Αναρτήθηκε στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου