Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΘΥΜΑ BULLYING EIXE ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η 22ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ...



​Άγριο bullying κατήγγειλε ότι είχε υποστεί τα τελευταία δύο χρόνια η 22χρονη φοιτήτρια που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της στη νοσηλευτική σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, η μητέρα της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Την χτυπούσαν, της τραβούσαν τα μαλλιά και την έβριζα κ@λ@πόντια», είπε η μητέρα της, η οποία παραδέχθηκε ότι η κόρη της ήταν ένα κλειστό κορίτσι.

«Η Μαρία ήταν πολύ κλειστή. Δεν είχε φίλες, δεν έβγαινε έξω, ντυνόταν συντηρητικά. Γι’ αυτό την ενοχλούσαν. Εγώ φταίω για όλα αυτά γιατί της έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει το πτυχίο της γιατί τα χρόνια είναι δύσκολα. Έπρεπε να την είχα πάρει από εκεί και να την άφηνα στο σπίτι», είπε.

Συγκλονιστικό είναι κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί και πέρσι πάλι με την 22χρονη, όταν πιάστηκε στα χέρια με μια συμμαθήτριά της.

«Η Μαρία είχε κάνει εγχείρηση στην πλάτη. Όταν επέστρεψε στο σχολείο την χτύπησαν άσχημα και την πάτησαν στην πλάτη που είχε χειρουργηθεί. Της τράβαγαν τα μαλλιά. Η Μαρία επιτέθηκε σε μια συμμαθήτριά της και είχαν φέρει μέχρι και ψυχολόγο για το παιδί μου», είπε η μητέρα.

«Το παιδί μου τα μάζευε όλα μέσα της και τελικά δεν άντεξε άλλο», πρόσθεσε και παραδέχθηκε πως ίσως να φταίνε κι εκείνοι ως γονείς, αφού ήταν αρκετά αυστηροί με τα παιδιά τους.

Ήταν τόσο σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 22χρονη στη σχολή της, που οι γονείς της την πήγαιναν και την έπαιρναν από τη σχολή κάθε μέρα.

Πάντως οι συμμαθητές της αρνούνται τις κατηγορίες αυτές για το bullying, παρ’ όλ’ αυτά η ίδια η κοπέλα σε μια μακροσκελή επιστολή της, κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις δύσκολες ώρες που περνούσε στη σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου