Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ε ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!



ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...

ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου και Μιχάλης Καρχιμάκης.

Να σημειωθεί ότι ήδη πριν καλά-καλά την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου ακόμα, στην Χαριλάου Τρικούπη, είδαν τρεις εν ενεργεία βουλευτές τους και δύο πρώην γραμματείς να τους εγκαταλείπουν.







Πρόκειται για τους Φίλιππο Σαχινίδη, Συμεών Κεδίκογλου και Θάνο Μωραϊτη, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή καθώς και τους πρώην γραμματείς του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και Σωκράτη Ξυνίδη, ενώ πίσω από την οργάνωση και συγκρότηση των ψηφοδελτίων βρίσκονται ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Προς το παρόν στο επικοινωνιακό επιτελείο ως εκπρόσωποι είναι οι Φ. Σαχινίδης, ο Γ. Πεταλωτής και ο Γ. Ελενόπουλος, στη συνέχεια το ρόλο αυτό θα έχει αποκλειστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον κ. Ελενόπουλο σε ρόλο συντονιστή του Γραφείου Παπανδρέου.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, έστω και άτυπη, σχετικά με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.
«Σηκώθηκε το παραβάν». Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, δήλωσαν από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου