Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ηχηρά ονόματα στη λίστα των προσκεκλημένων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ


Συνεδριάζει στην Κοπεγχάγη

Τα μέλη και οι προσκεκλημένοι της ιδιαίτερα μυστικοπαθούς Ομάδας Μπίλντερμπεργκ συγκεντρώθηκαν από χθες στην Κοπεγχάγη για συνομιλίες, κυρίως για οικονομικά θέματα, με τη συμμετοχή πολιτικών, πανεπιστημιακών και ....
διευθυντικών στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων απ' όλον τον κόσμο.

Επικεφαλής της Ομάδας είναι ο Γάλλος Ανρί ντε Καστρίς, ο διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας AXA.

Στον κατάλογο των προσκεκλημένων, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Ομάδας, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ισπανίας και της Σουηδίας, Χοσέ Μανουέλ Γκαρθία-Μαργάγιο και Καρλ Μπιλτ, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν και ο πρόεδρος του Google Έρικ Σμιτ.

Αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης της Σκωτίας


Ξεκίνησε την Παρασκευή η καμπάνια για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σχετικό δημοψήφισμα θα γίνει τον Σεπτέμβριο και η .....
εκστρατεία των υποστηρικτών του «ναι» και του «όχι» θα διαρκέσει 16 εβδομάδες.

Στις 18 Σεπτεμβρίου οι Σκωτσέζοι καλούνται να διαλέξουν, αν θα συνεχίσουν να είναι μέρος της Μεγάλης Βρετανίας ή αν θα ακολουθήσουν το… δικό τους δρόμο.

Ισλαμιστές οργανώνουν τελετή για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί


Περίπου 100 χιλιάδες κόσμου περιμένει η οργάνωση «Σύνδεσμος Νεολαίας Ανατολής» στην τελετή που διοργανώνει στις 4 αύριο το πρωί μπροστά από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει το πρωινό ναμάζι (προσευχή). Κι αυτό στο πλαίσιο της εκστρατείας του Συνδέσμου για να ....
επαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τζαμί. Το θέμα της Αγίας Σοφίας είναι για άλλη μια φορά υπό συζήτηση στην Τουρκία. Τούτη τη φορά αφορμές είναι, πρώτον, η πρόταση νόμου που κατέθεσε στην εθνοσυνέλευση ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαμί Γιλντιρίμ, πρώην βουλευτής του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, για μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί και δεύτερον η 561η επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Άγριο κράξιμο Καπερνάρου σε Καμμένο


 

Την πρόθεσή του να μην προσχωρήσει σε κανένα κόμμα και να σκεφτεί προσεκτικά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις, εξέφρασε ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος... ανεξαρτητοποιήθηκε χθες από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, είπε πως τον προβλημάτιζε εδώ και καιρό η «απογύμνωση» στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Φτάσαμε στο σημείο να έχει πραγματικά ομολογηθεί από τον Πρόεδρο, ότι πλέον το κόμμα είναι ένα πράγμα ανύπαρκτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ε9 από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο – Τι αναφέρει το υπουργείο

     

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα παρέχεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να υποβάλουν το Ε9 του 2014 κατά το τρίμηνο χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο, ώστε να διορθώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις που θα βρούν στα εκκαθαριστικά σημειώματα του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.), τα οποία θα εκδοθούν τον Ιούνιο, προτίθεται να καταθέσει στη Βουλή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Με τη ρύθμιση αυτή, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να μεταβάλουν πληροφοριακά στοιχεία για τα σπίτια, τα οικόπεδα, τα αγροτεμάχια και τα λοιπά ακίνητα που κατείχαν την 1η-1-2014 και τα οποία είχαν συμπεριλάβει σε δηλώσεις Ε9 των ετών 2005-2014, υποβάλλοντας αρχικές ή τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 έτους 2014 χωρίς επιβαρύνσεις με πρόστιμα. Τα αποτελέσματα της εκ των υστέρων υποβολής αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 θα είναι να μεταβληθούν τα ποσά του ΕΝ.Φ.Ι.Α. που θα τους έχουν καταλογιστεί με τα εκκαθαριστικά τα οποία θα έχουν εκδοθεί από το υπουργείο Οικονομικών τον Ιούνιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι φορολογούμενοι θα μπορούν να αξιοποιούν τη δυνατότητα υποβολής αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 χωρίς πρόστιμα, για να μειώνουν τυχόν εξωπραγματικά ποσά ΕΝ.Φ.Ι.Α. που είναι πολύ πιθανό να έχουν καταλογιστεί σε βάρος τους με τα αρχικά εκκαθαριστικά σημειώματα που θα εκδοθούν τον Ιούνιο, κυρίως λόγω της επιβολής του νέου αυτού φόρου για πρώτη φορά.

Νέο χαστούκι στον Ερντογάν: Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας διέταξε την άμεση άρση αποκλεισμού του Youtube


Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας διέταξε σήμερα την άρση του αποκλεισμού πρόσβασης στον ιστότοπο YouTube, που είχε επιβάλει η ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση πριν από δύο μήνες, με το σκεπτικό ότι η ενέργεια αυτή παραβιάζει την ελευθερία της έκφρασης.



Στις 27 Μαρτίου οι τουρκικές αρχές μπλοκάρισαν το YouTube για λόγους “εθνικής

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...



 
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΠΛΗΘΩΝ (περ. 1355 – Σπάρτη, 1452) ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ


Έλληνας φιλόσοφος και πολιτικός άνδρας των αρχών του 15ου αιώνα, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του υστεροβυζαντινού πνευματικού βίου, βαθύς γνώστης του Πλατωνισμού, πολυθεϊστής και ένθερμος υπερασπιστής της φυσικής και πολιτισμικής συνέχειας του Ελληνισμού («εσμέν Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»), η σκέψη του οποίου επηρέασε έντονα την ιταλική διανόηση της εποχής και συνέβαλε στην τελική διαμόρφωση του ρεύματος που ονομάστηκε «Αναγέννηση».
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από επιφανή οικογένεια, απέκτησε πολύ καλή γενική παιδεία και το 1380 εγκαταστάθηκε στην τότε πρωτεύουσα του οθωμανικού

"Φουλ" διακλαδικότητα "έπαιξαν" οι Τούρκοι στις ασκήσεις τους - Τι είδε ο Έλληνας ακόλουθος


Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Μια ιδιαίτερα μεγάλη σε εύρος αλλά και σε διακλαδική ανάπτυξη ήταν η φετινή μηνιαίας διάρκειας άσκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Efes-2014, την τελική φάση της οποίας παρακολούθησαν χθες ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Erdoğan, ο υπουργός Άμυνας κ. İsmet Yılmaz, ο ....Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Necdet Özel καθώς και οι Αρχηγοί των Κλάδων.Μάλιστα ενδεικτικό της έμφασης στην διακλαδικότητα που δίνουν και οι Τούρκοι, είναι ότι η άσκηση Efes σχεδιάστηκε και διευθύνθηκε από την - ας το πούμε με ελληνικούς όρους και αντιστοίχηση - Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του τουρκικού ΓΕΕΘΑ.

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...


ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ...''Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ'' ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ... (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ...)




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 Γ ́ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ ́ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ́)
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2014 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΤΡΕΙΣ (3)


ΚΕΙΜΕΝΟ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

O ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!



 


ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Ο εκλεκτός του Ράμα ήταν ο μέχρι τότε αρχηγός των αστυνομικών ειδικών δυνάμεων Αρτάν Ντίντι, ένας καριερίστας αστυνομικός με πολυετή εμπειρία που τον Οκτώβρη του 2013 ανέλαβε τα ινία της αλβανικής αστυνομίας. Που όμως τον έχουμε ξαναδεί «εν δράση» μάλιστα τον εν λόγω αστυνομικό;
Πίσω στο 1999, ο νέος αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας είχε εμπλακεί στην γνωστή υπόθεση λεωφορειοπειρατίας στην Θεσσαλονίκη. Όταν ο δράστης – απαγωγέας Φλαμούρ Πίσλι οδήγησε το λεωφορείο εντός της Αλβανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελμπασάν, ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 29χρονο Γιώργο Κουλούρη είναι ο Αρτάν Ντίντι, ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...




ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ...

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ...)



Και τώρα ποιόν θα έχουμε να μας νανουρίζει με τους λόγους του;;;...


Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης

Στη δήλωση παραίτησής του αναφέρει:

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ... ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛ



Με την καταμέτρηση των σταυρών στα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών να συνεχίζονται, ανατροπές έχουν σημειωθεί στην κατάταξη των προσώπων που εκλέγονται για το κάθε κόμμα.
Το μεγάλο «ντέρμπι» γίνεται στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Αυτή τη στιγμή εκλέγεται ο Γιώργος Ρωμανιάς, αν και κατά τη διάρκεια της ημέρας βρέθηκε δύο φορές πίσω από τον Νότη Μαριά, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μόλις 160 ψήφοι.

Τέσσερα εκατομμύρια περισσότεροι άνεργοι στον κόσμο το 2013


Περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προστεθεί στις τάξεις των ανέργων σε όλο τον κόσμο το 2013 , με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται σήμερα σε 199,8 εκατομμύρια, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για την εργασία που δημοσιεύθηκε την ....
Τρίτη από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας ( ILO ) , έναν οργανισμός του ΟΗΕ που εδρεύει στη Γενεύη.
Το ποσοστό ανεργίας το 2013 ήταν « σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο στο 6 % » του εργατικού δυναμικού, αναφέρει η έκθεση , η οποία επισημαίνει, ωστόσο, ότι 90 % νέων θέσεων εργασίας θα δημιουργηθούν μεσοπρόθεσμα σε όλο τον κόσμο στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η αύξηση της ανεργίας το 2013 εξηγείται από το γεγονός ότι οι χώρες δεν δημιούργησαν αρκετές θέσεις εργασίας για να απορροφήσουν όλους τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας.

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες! (προωθήστε το)


Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το)

Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην
κάνει τίποτα.
Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα στηρίγματα), σε κάποιους άλλους χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΚΩΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 10ΧΡΟΝΗΣ!


 
Συνελήφθη στην Κω 52χρονος υπήκοος Πακιστάν για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης 10χρονης.
Ύστερα από σχετική καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Την άμεση παραίτηση Κουβέλη ζητά ο Ψαριανός

 

«Όφειλε να το είχε κάνει ήδη μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα»

Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός. «Όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος, μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ [στις Ευρωεκλογές]», δήλωσε ο κ. Ψαριανός, στον Βήμα FM.

Πήγαν το κόμμα «στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», σχολίασε ακόμη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε πως ο ίδιος θα παραμείνει στο κόμμα, αλλά θα συμμετέχει σε όλους τους πυρήνες και τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

O ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!


Και ναί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...

Ο πατέρας του δολοφόνημένου νεαρού μέλους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη Λάμπρος, εκλέχθηκε πανηγυρικά ευρωβουλευτής!

Αυτό ήταν ένα μήνυμα από τους ψηφοφόρους προς τους αδίστακτους δολοφόνους και τους ομοϊδεάτες τους ότι οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες και δεν πεθαίνουν... αλλά στο τέλος νικούν!!!

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ...) ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

 
 
Τραγική θα ειναι η σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου. Εκλέγονται ένα σωρό υποψήφιοι, που δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε. Ένας αχταρμάς αγράμματων, παππούδων, άσχετων, ανίδεων....
Οι μισοί απ΄αυτούς δεν ξέρουν ούτε μία ξένη γλώσσα.
Όσο η ενσωμάτωση των τμημάτων ολοκληρώνεται....
η μάχη στρέφεται σιγά-σιγά στην καταμέτρηση των σταυρών για την ανάδειξη των 21 ευρωβουλευτών. Αν και η καταμέτρηση είναι...

μόλις στο 7,8%, μέχρι στιγμής οι επικρατέστεροι είναι:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;




Σε προηγούμενη δημοσίευση είχαμε δείξει τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ομοιότητες στους λόγους του Γιωργάκη Παπανδρέου με αυτούς του Αλέξη Τσίπρα...

Μεταξύ σοβαρού και αστείου είχαμε αναρωτηθεί...Μα καλά, είναι δυνατόν;

Ο ίδιος άνθρωπος γράφει τους λόγους και στους δύο;;;...

Και ιδού τελικά η απάντηση!! ( Παρακαλούμε διαδώστε το...Εδώ παίζεται το μέλλον των παιδιών μας...)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ LINK:

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!!!...ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ!...Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ!

Συγκεντρώνει έως τώρα 29% καταγράφοντας ιστορικό υψηλό

Το αντιευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές, ξεπερνώντας τα ποσοστά των ....
τριών παραδοσιακών κομμάτων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα στις 8 από τις 12 περιφέρειες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αργά απόψε.

Σε αυτό το στάδιο το UKIP συγκεντρώνει ποσοστό 29%, καταγράφοντας ιστορικό υψηλό, και καταλαμβάνει 18 έδρες, μπροστά από τους

43% η αποχή στην Ελλάδα - Να μην διαμαρτύρονται όσοι δεν ψήφισαν όταν έρθουν νέα μέτρα


Nα μην κλαίνε όσοι δεν ψήφισαν για μισθούς ,συντάξεις ή ότι τους παίρνει το σπίτι η εφορία για δύο ευρώ. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αφού πιστεύουν ότι με το να μην ψηφίσουν, και να κρατήσουν "μούτρα" στους πολιτικους τους τιμώρησαν.
Δεν είναι έτσι ακριβώς αυτό εύχονταν στην κυβέρνηση. Ή δυνατον να ψηφίζουν οι οικογένειές τους μόνο.

Στο 43,11% ανήλθε το ποσοστό της συμμετοχής στις ευρωεκλογές στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις εκλογές του 2009 η συμμετοχή ήταν 43%, ενώ πρόκειται έτσι για την πρώτη φορά από το 1979, οπότε διεξήχθησαν οι πρώτες ευρωεκλογές, που το ποσοστό συμμετοχής σημειώνει ελαφρά αύξηση.

Η υψηλότερη συμμετοχή καταγράφηκε στο Λουξεμβούργο με 90% και η μικρότερη στη Σλοβακία με 13%, ενώ στο 57,4% ήταν η συμμετοχή στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ανά χώρα η συμμετοχή έχει ως εξής;

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ




Εξι έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, πέντε η ΝΔ, τρεις η ΧΑ, δύο η Ελία, δύο το Ποτάμι, δύο το ΚΚΕ και μία η ΑΝΕΛ

Η εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2009 φέρνει και ανάλογη αύξηση των εδρών που δικαιούται στο νέο ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο 26,7%, οι έδρες που δικαιούται ανέρχονται σε έξι. Υπενθυμίζεται ότι το 2009 είχε λάβει μόλις μια έδρα.

ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ!!!...ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;




  Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν ... "τρένο" από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν "βουλώσει" τα αυτιά τους στην Αθήνα. Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ 2014:




-ΧΛΙΑΡΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

- ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

- ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ 9% ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ...

- ΜΕΤΡΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ...

-ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

- ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...

-  ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...

el-democracy.blogspot.com

MEΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!- ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ!

 

Τη διάλυση του κοινοβουλίου στη Γαλλία, ζήτησε απόψε η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λεπέν, αφού οι δημοσκοπήσεις εξόδου έδειξαν ότι το αντιμεταναστευτικό, ευρωσκεπτικιστικό κόμμα της κερδίζει με διαφορά τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τετραπλασιάζοντας το ποσοστό του σε σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009.

«Τι άλλο μπορεί να κάνει ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, μετά από μια τέτοια απόρριψη;» είπε η 45χρονη Λεπέν όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν θα πρέπει να διαλυθεί η παρούσα Βουλή.

«Τι άλλο μπορεί να κάνει πέρα από το να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, να εφαρμόσει το αναλογικό εκλογικό σύστημα ώστε να εκπροσωπείται ο κάθε Γάλλος" στο κοινοβούλιο "και να οργανώσει νέες εκλογές;», είπε η Λεπέν.

TA ΠΡΩΤΑ EXIT POLLS

ME KAΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...



Δείτε το:

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γεώργιος Σουρής - Ελλάς, η Χώρα των Γαϊδάρων. Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ...

 


Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; Γεώργιος Σουρής,Γεώργιος Σουρή, Ελλάδα, ποίηση,πολιτική,πολιτικοίΠοιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ!

 

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ...

Πολύ άνεση παρατηρώ περίεργη ανεση…

«Εισβολή» εντός των Χωρικών Υδάτων Τούρκικων πολεμικών Πλοίων! Μετά τις χθεσινές (60) Παραβιάσεις και Παραβάσεις απο 19 μαχητικά και Τούρκικα Πολεμικά εισέβαλαν και πλέουν εντός των εθνικών Χωρικών Υδάτων ! Πλοία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση “BEYAZ FIRTINA 2014” εισήλθαν την 20η Μαΐου εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων ως εξής:...

Άνοιγμα Τσίπρα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

 

Συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΙ.
Στην τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε σαφές άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως ...

δεν πιστεύει πως στην πλειονότητά τους αυτοί οι ψηφοφόροι είναι ναζί, ενώ διευκρίνισε πως η πάλη με τη μαύρη ιδεολογία του φασισμού δεν πρέπει να γίνει μετωπική σύγκρουση με τους παραπλανημένους ψηφοφόρους.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μήνυμα με πολλά υπονοούμενα για τουρκοποίηση της Θράκης, από τους Γκρίζους Λύκους (DEB

)
Προκλητική ενέργεια των Γκρίζων Λύκων στην Θράκη, λίγο πριν τις κάλπες των ευρωεκλογών
Καφέδες "κερνούσε " ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ σε όποιον ήθελε να καθαρίσει... Έχουν πράγματι "παράδοση" στον....
καφέ τα komsu...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Προκλητική ενέργεια του DEB (κόμμα Γκρίζων Λύκων Θράκης) που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, με την άδεια του Αρείου Πάγου, η οποία αγγίζει τα όρια «πολεμικής πρόκλησης», υλοποιείται στα ορεινά και πεδινά μουσουλμανικά χωριά των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, τις τελευταίες ημέρες.

Υπάρχει μία μουσουλμανική παροιμία, που λέει πως «τον καφέ που μας κέρασαν τον θυμόμαστε 40 χρόνια», η οποία εξηγεί τα χρόνια συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ δύο φίλων.
Πριν 2 χρόνια, το κόμμα DEB είχε «συλληφθεί» να χρησιμοποιεί μία παραλλαγή αυτής της παροιμίας, όταν μέλη και στελέχη του πλησίαζαν νεαρές μουσουλμάνες και τις καλούσαν να πιούν ένα καφέ μαζί τους και να εγγραφούν στο DEB, το οποίο –φυσικά- προσέφερε δωρεάν εκδρομές και διακοπές στην Κωνσταντινούπολη, την Αττάλεια και άλλες πόλεις της γείτονος Τουρκίας.


Τώρα, κι ενώ διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών, το ίδιο κόμμα «συνελήφθη» να μοιάζει δωρεάν συσκευασίες καφέ σε μουσουλμάνους ορεινών και πεδινών αυστηρά μειονοτικών χωριών.
Στην συσκευασία δώρου των 250 γραμμαρίων, είναι κολλημένο το λογότυπο του κόμματος των Γκρίζων Λύκων και αναγράφει την μουσουλμανική παροιμία, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό πέρα από το ιδιόμορφο κάλεσμα στήριξής του και πάρα πολλά υπονοούμενα για το μέλλον απέναντι στην Ελλάδα.

Η συσκευασία – δώρο γράφει συγκεκριμένα:
«Ένας καφές που σου κέρασαν, τον θυμάσαι για 40 χρόνια.
Ας είμαστε όλοι μαζί για πολλές σαρακονταετίες»
Η συγκεκριμένη ενέργεια, χαρακτηρίζεται απολύτως επιθετική και προκλητική απέναντι στην Ελλάδα και αποτελεί προοίμιο της μετέπειτα συμπεριφοράς του συγκεκριμένου εξτρεμιστικού και ανθελληνικά κινούμενου κόμματος «τούρκων της Δυτικής Θράκης».

Με δεδομένο πως διανύουμε την προεκλογική περίοδο, στην οποία –αν μη τι άλλο- η συμπεριφορά και οι κινήσεις του συγκεκριμένου κόμματος θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως «ήρεμη», χωρίς καν δημιουργία υψηλών τόνων σε πολιτικές εκφράσεις, διαπιστώνεται πως η ηγεσία του DEB έχει επιλέξει ήδη την οδό της πρόκλησης, της ασέβειας και της φυγής από την φυσιολογική πορεία που ακολουθούν τα υπόλοιπα Ελληνικά κόμματα.

Εκείνοι που ελέγχουν και αποφασίζουν τα απάντα για το DEB, γνωρίζουν, φυσικά, πως η εκλογή είναι απίθανη (λόγω του εκλογικού ορίου του 3,7%) και επιλέγουν από τώρα την πολιτική της θρασύτατης πρόκλησης και ρήξης με την Ελληνική πολιτεία και, κυρίως, με το αίσθημα των απλών πολιτών, κυρίως των μουσουλμάνων, στους οποίους επιθυμούν να εμφυσήσουν συναισθήματα τα οποία δεν συνάδουν με την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή της Ελληνικής Θράκης.


«Ο καφές της παρηγοριάς του χαμένου» ή «ο καφές της ευγνωμοσύνης προς τους ευεργέτες της μητέρας πατρίδας»; Αν μη τι άλλο, ισχύουν και οι δύο εκδοχές της «μετάφρασης» του μηνύματος του DEB που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στους μουσουλμάνους της Θράκης. Δυστυχώς, το αίσθημα της εγκατάλειψης και αποχώρησης της Ελληνικής πολιτείας, είναι ιδιαίτερα έντονο σε όλους τους κατοίκους της Θράκης (χριστιανούς και μουσουλμάνους), που νιώθουν πλέον πως ο καθένας από τη δική του πλευρά πρέπει να παλέψουν για να κρατήσουν όσα με τόσα άνεση «εγκαταλείπει» το κράτος των καρεκλοκένταυρων των Αθηνών.

KATEBAΣΕ Ο ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ!


 
 
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ''ΚΛΕΜΜΕΝΑ'' ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ (First time- Obama campaign)...
 
Επειτα από τη συζήτηση που άνοιξε γύρω από τα διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού, με δύο γυναίκες που μιλούν για την «Πρώτη φορά», ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε θέση, υποβαθμίζοντας τις αντιδράσεις.

«Δεν έχω ακούσει αυτό το θόρυβο. Από ότι ξέρω έχουμε έναν καταιγισμό από θετικά μηνύματα, κυρίως από νέους ανθρώπους», απάντησε για το θέμα ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον αντίκτυπο που είχαν τα βίντεο της «Πρώτης φοράς». «Πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους άρεσε. Σεξιστικό αυτό το βίντεο; Δεν νομίζω ότι είναι. Πώς θα μπορούσε να ήταν; Υποστηρίζουν μία χαρά της ζωής, όχι κάτι άσχημο», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για όσους ενοχλούνται.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ...3000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ!


 
Oι αρχαίες Ελληνικές πόλεις του Πόντου



Ελληνικές αποικίες στη Γη του Πόντου..
                           
Η αρχή της ιστορίας του Πόντου χρονολογείται το 1000 π.Χ. 

Με την κάθοδο των Δωριέων στην Ελλάδα εξαναγκάστηκαν οι Αχαιοί, κατά ρεύματα να μεταναστεύσουν (να αποικήσουν), πρώτα στα παράλια της Ιωνίας και μετά στα νότια παράλια της Ιταλίας και τη Σικελία και τελικά στη Μαύρη Θάλασσα, στο γεωγραφικό Πόντο.
Η αρχική ονομασία «Άξενος», αφιλόξενος Πόντος (μάλλον για τα αφιλόξενα, βαθιά νερά στα νότια παράλια αλλά και για τους λαούς που ζούσαν εκεί), έγινε γρήγορα «Εύξεινος Πόντος» , δηλαδή φιλόξενος, από τους Έλληνες, που δημιούργησαν τις αποικίες εκεί.
Οι λόγοι που ώθησαν τους πρώτους αποικιστές προς τον Πόντο ήταν καθαρά οικονομικοί. Από την περιοχή αυτή έφερναν στην Ελλάδα σίδηρο, χαλκό, αλάτι, λινάρι, ξυλεία, σιτηρά, μαλλί, κερί, μέλι και το πιο πολύτιμο μέταλλο, το χρυσάφι.

Ανακοίνωσε τους 23 της Εθνικής Ελλάδας ο Σάντος.

 

Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο όσο και τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ κάλεσε για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια τον ....
Βαγγέλη Μόρα της Ελλάς Βερόνα, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν.

Επίσης, οι Φορτούνης και Νίνης δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, ούτε και ο Σιόβας που δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά την πολύμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού. Κόπηκαν και οι Τζόρβας, Καρέλης, Δ. Παπαδόπουλος και Καράμπελας.

Οι Καρνέζης, Γλύκος και Καπίνο αποτελούν τελικά την 3άδα των τερματοφυλάκων, ενώ στην επίθεση ο Μήτρογλου είναι κανονικά στις επιλογές του Σάντος, αν και έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Φάνης Γκέκας.
 
Αναλυτικά η αποστολή:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ....




ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ...

ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ...


ΑΘΗΝΑ: Μπορεί η Αθήνα να έχει καταντήσει ένα απέραντο γκέτο με τόσους λαθρομετανάστες, μπορεί η εγκληματικότητα και το παρεμπόριο να καλπάζουν... όμως πάλι Καμίνης και Σακελλαρίδης θα συνεχίσουν απτόητοι την ίδια άθλια κατάσταση...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το Οθωμανικό δίκαιο του Μπουτάρ-Πασά επικράτησε... τζαμιά, τούρκικα- εβραΪκά, αλβανικά μνημεία (εκτός από Ελληνικά...) είναι έτοιμα να ανεγερθούν... εκτός αν δεν γίνουν συγκλονιστικά πράγματα- αλλά ένας χλιαρός και μέτριος υποψήφιος όπως ο Καλαφάτης δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσει να αλλάξει κάτι...

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Η σάπια παράγκα στην εξουσία....

ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ: Η θολοκουλτούρα , το ρουσφέτι και ο ατομικισμός πάει σύννεφο...

ΚΡΗΤΗ: Ακόμα οι άνθρωποι είναι κολλημένοι κρυφοπασόκοι και το παραδέχονται.... Άντε να βάλει μυαλό ο Κρητικός που ξαναστέλνει αυτούς που καταστρέψαν την Ελλάδα στην εξουσία...και με διαφορά μάλιστα

ΒΟΛΟΣ: Κι εδώ η σάπια παράγκα στην εξουσία... Εμετός...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ: Ας τους ενημερώσει ρε παιδιά κάποιος ότι ο Κομμουνισμός δοκιμαστήκε, έσφαξε, απέτυχε και κατέρευσε πριν 24 χρόνια....


Δυστυχώς ο Έλληνας πέρασε ότι πέρασε κι ακόμα δεν έχει βάλει μυαλό...

Κι αυτό φαίνεται στην  κάλπη.

Ο Έλληνας σε μεγάλο βαθμό έχει πάψει πλέον να αγαπάει και να νοιάζεται για την πατρίδα του και για το κοινό καλό, έχει πάψει να έχει αξίες και ιδανικά...

Το μόνο που το νοιάζει είναι η τσεπούλα του, ο μισθουθάκος του, η πάρτη του, το ρουσφέτι του, ο κώλος του...Μονο με αυτά τα κριτήρια ψηφίζει ή απλώς ψηφίζει με παραδοσιακά κριτήρια, τι του έχει μάθει ο μπαμπάς και η μαμά... Αλλά επίσης πιστεύει και ότι του πασάρει η τηλεόραση η οποία στην Ελλάδα ελέγχεται σχεδόν πλήρως από τους σκκοταδιστές- εξουσιαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Όλα αυτά τα χρόνια ο αριστερίστικος ατομικισμός και θολοκουλτούρα, ο ξενόφερτος δεξιούλικος  φιλελευθερισμός, αλλά και η ανικανότητα του γνήσιου πατριωτισμού να εισχωρίσει μέσα στα ΜΜΕ, στα πανεπιστήμια, στα συνδικάτα, στον καλλιτεχνικό κόσμο κλτ κλτ....Έχουν συντελέσει σε αυτό το χάλι που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα...

Επίσης η αποχή και φέτος είναι πάρα πολύ μεγάλη... Έχει πολύ κόσμο που αφήνει τη ζωή του και τις τύχες του να τις κρίνουν οι άλλοι...

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας... Δυστυχώς ακόμα...ό Έλληνας δεν έχει βάλει μυαλό...

και να βρεθεί τρόπος για να βάλει ΑΜΕΣΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 

ΜΕ 68% ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ!!!



ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ!

Υπό τους ήχους της «Δραπετσώνας» του Βασίλη Τσιτσάνη ο επανεκλεγείς δήμαρχος Στυλίδας έριξε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στο εκλογικό του κέντρο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να τον αποθεώσουν.

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

OTI NA' NAI EΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ ΕΧΙΤ POLLS.





Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στον Δήμο της Αθήνας, όπου τα exit polls έδειχναν τον κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη να έχει άνετο προβάδισμα και να πιάνει την πρώτη θέση με ποσοστό που θα κυμαινόταν από 20% έως 24%.

Στα πρώτα αποτελέσματα όμως φαίνεται πως ο κ. Σακελλαρίδης είναι στη δεύτερη θέση με ποσοστό κοντά στο 20% και προηγείται ο κ. Καμίνης με περίπου 2 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ...


ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!






 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990'... Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 2010'...



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


 
Πειραιάς και Βόλος εξέλεξαν άγιους ανθρώπους...
 



O TΣΙΠΡΑΣ ΣΑΛΙΩΣΕ...ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ!!! (ΜΠΛΙΑΧ!...)



Τελικά μας θυμίζει σε πολλά τον ΓΑΠ εκτός απο τα ''Λεφτά υπάρχουν'' και τα ταξίδια στην Αμερική!...

Δηλαδή αυτό το ''σαϊνι'' θέλει να κυβερνήσει;;;...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

EKΛΟΓΕΣ 2014. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ


 
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Έλληνες για τις ​δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2014. Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Στις 13 περιφέρειες της χώρας συμμετέχουν 104 συνδυασμοί, ενώ για τους 325 δήμους, ο αντίστοιχος αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων είναι 1.441.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! :

Σπάει τα ρεκόρ δημοφιλίας ο Πούτιν με 85,9% !

 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ρωσικού κρατικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (WCIOM) που δημοσιεύτηκε σήμερα,
(http://en.itar-tass.com/russia/731769) η αποδοχή του Ρώσου ηγέτη έφτασε σε νέα υψηλά, καταγράφοντας 85,9%, ποσοστό αυξημένο κατά 3,7% σε σχέση με τον Απρίλιο και κατά 25,3% σε σχέση με το 60,6% του περασμένου Ιανουαρίου!

Το υψηλότατο αυτό ποσοστό δημοφιλίας του Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται πια σε απόσταση αναπνοής από το 87,4% που είχε καταγραφεί πριν από έξι χρόνια, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2008. Οι κοινωνιολόγοι συνδέουν την ευρύτατη έγκριση που τυγχάνει ο Ρώσος πρόεδρος με πολιτική που ακολουθεί στην περίπλοκη κατάσταση της Ουκρανίας (το 52% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι εξελίξεις στην Ουκρανία ήταν από τα σημαντικότερα θέματα της περασμένης εβδομάδας), αλλά και με τον μεγαλειώδη εορτασμό της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Οι Ελληνες δεν θέλουν τους μετανάστες σε ποσοστό 86%


Δημοσκόπηση του Pew Research Center αποκαλύπτει ότι το 86% των Ελλήνων θέλουν λιγότερους μετανάστες στη....
χώρα τους. Στην Ιταλία, το ποσοστό φτάνει το 80% , στη Γαλλία 57% και στο Ηνωμένο Βασίλειο 55%.

Στην περίπτωση της Ισπανίας το ποσοστό διαμορφώνεται στο 47%. Το 40% πιστεύει πως ο σημερινός αριθμός πρέπει να παραμείνει ως έχει, ενώ άλλο ένα 10% δε θα είχε πρόβλημα με περισσότερους ακόμη μετανάστες.

Στη Γερμανία, το ποσοστό εκείνων που θέλουν λιγότερους μετανάστες είναι 44% και στην Πολωνία 40%.