Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

"Κλειδώνουν" οι εκλογές με υποψήφιο στον Σ.Δήμα - Μείον 7,5% το Χρηματιστήριο - Φεύγουν αφήνοντας καμμένη γη (upd)


Τον Σταύρο Δήμα συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης της διαδικασίας εκλογής προέδρου της
Δημοκρατίας και απ'ότι φαίνεται αυτός θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Μια κίνηση που "κλειδώνει" τις εκλογές, αφού φάνηκε ότι δεν υπήρχε καμία προετοιμασία από την πλευρά της κυβέρνησης και όλα γίνονται υπό την πίεση του Βερολίνου.

Το όνομα του Σ.Δήμα είναι αμφίβολο αν θα συγκεντρώσει και τους 170 βουλευτές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτός υποψήφιος. Μπορεί να έχει κάποιο "άσσο στο μανίκι" του ο Α.Σαμαράς και να θέλει να αιφινιδιάσει.

Η χρηματιστηριακή αγορά υποδέχθηκε βίαια την είδηση περί Σ.Δήμα και καταρρέει στο -7,5%!

O κ. Δήμας, είναι ενδιαφερόμενος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφές και με στελέχη του κυβερνητικού εταίρου για να διερευνήσει το έδαφος.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Δήμας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κατά πόσο θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης για νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρκέστηκε να απαντήσει σιβυλλικά «θα μιλήσει ο πρόεδρος».
Στις 15:00 αναμένεται να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος για την οριστικοποίηση του ονόματος του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου