Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Να γίνει στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας Σερβία- Αλβανία»


Γ. Μπουτάρης: Να δείξουμε πως είμαστε μια πόλη συμφιλίωσης


Σημείωση: ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ;;;...ΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ;

Σε μία πρόταση που θα συζητηθεί προχώρησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε να γίνει στη συμπρωτεύουσα ο ποδοσφαιρικός αγώνας Σερβίας- Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων!

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι το ουδέτερο έδαφος το οποίο θα επιλεγεί για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα μπορούσε να είναι η Θεσσαλονίκη.


«Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της μεγάλης Αλβανίας και σημείωσε ότι κινήσεις σαν κι αυτές προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα, με τους Τσάμηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου