Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ EURO...Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ!!!


 
 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ...
 
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 'Η ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΕΣ...( ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ...)

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε...

Για την κατάκτηση του Euro
: "Είχαμε την τύχη να έχουμε πολύ καλή φουρνιά και μ' αυτή πήραμε το τρόπαιο. Αυτή τη στιγμή η Εθνική ομάδα ήταν καλή, αλλά δεν ήταν σε αυτό το επίεπδο να πάρει τίτλο. Εκείνη η φουρνιά ήταν τόσο καλή που τα κατάφερε."

Για το τι του άρεσε περισσότερο: "Πιστεύω πάντα στις δυνάμεις της και τις ικανότητές της. Το δυσάρεστο είναι ότι δε βάζαμε πολλά γκολ. Η ομάδα μας έπαιζε πάντα με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά δυσκολευόταν στο σκοράρισμα."


Για το αν περίμενε κάτι διαφορετικό: "Είχαμε την τύχη να έχουμε παίκτες με ιδιαίτερες ικανότητες, όπως οι Νικοπολίδης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Κάρα. Δεν παίζαμε μόνο αμυντικά. Αποκλείσαμε σε μία εβδομάδα Γαλλία, Τσεχία και μετά παίξαμε με την Πορτογαλία που περίμενε να μας κερδίσει. Δεν παίζαμε τόσο αμυντικά, όταν μας δινόταν η ευκαιρία βγαίναμε στην επίθεση. Και τώρα κάτι τέτοιο γίνεται."

Για τον Γιώργο Καραγκούνη: "Πάντα τα έδινε όλα για την ομάδα. Μπορούσες να συζητήσεις μαζί του για ποδοσφαιρικά θέματα, είχε ενθουσιασμό και μπορούσε να ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους. Τα πάντα εξαρτώνται και από την ποιότητα του παίκτη. Δεν αρκεί να έχεις πάθος. Ο Καραγκούνης ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής."

Για το αν συγκρίνονται οι συλλογικές του επιτυχίες μ' αυτές που είχε με την Εθνική ομάδα: "Αυτή η επιτυχία με την Εθνική ομάδα κι όντας ένας ξένος προπονητής ήταν κάτι το ιδιαίτερο παρόλο που είχα κι άλλες μεγάλες επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο."

Για το μήνυμα που στέλνει στους Ελληνες: "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω όλους τους παίκτες μου. Υπήρξαν και παίκτες που δεν έπαιζαν, αλλά να ξέρουν ότι όλους τους αγαπούσα."
 
 




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου