Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Βόμβα Αγγελόπουλων: Άρρωστος Παναθηναϊκός ο Βασιλακόπουλος. Κανείς παίκτης μας στην Εθνική!


“Βόμβα” από τους αδερφούς Αγγελόπουλους λίγο μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ξέσπασαν εναντίον του....
πρόεδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισαν… άρρωστο Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ανακοίνωσαν πως κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να φορέσει τη φανελα της Εθνικής στο προσεχές Μουντομπάσκετ!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε: «Δε θα πάει κανείς παίκτης μας στην Εθνική Ομάδα. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει μεγάλο πρόβλημα. Έχει καταστρέψει το μπάσκετ, νομίζει πως του ανήκει».

Σημείωσε, πάντως, πως ο Ολυμπιακός θα κατέβει κανονικά στον 5ο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε αηδιασμένοι, αλλά θα πάμε την Τετάρτη (1/6) να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ».

Ακόμη πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κορομηλά και τον Ζαλβλανό και τον Βασιλακόπουλο. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και δεν αλλάζει αυτό. Επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες θα απαντούσα αλλιώς αναφορικά με το ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή μας. Είδατε τι έγινε σήμερα; Τι να κάνουμε;».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σημείωσε:

«Έχουμε φέρει ευρωπαϊκά από το 2009 και είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ήρθαν οι Καρακατσούνης και Παναγιώτου όπως και πέρσι για να κάνει μπρέικ ο Παναθηναϊκός. Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είμαστε μέσα στη σαπίλα του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού που είναι άρρωστοι. Τα έχουμε πει όλα».

http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου