Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΞΗΡΟΣ


 
 
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...
 
Ηξερε ότι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ιτέας είναι θρησκευόμενους και για αυτό έστειλε τη βόμβα με σχεδόν ένα κιλό ΤΝΤ με αποστολέα εκκλησιαστική οργάνωση και μέσα σε ένα θεολογικό βιβλίο. Το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες είναι από τα θέματα που τρομάζουν την ΕΛ.ΑΣ.

Ανησυχία προκαλεί όμως και η νέα μεθοδολογία του τρομοκράτη, το DNA του οποίου βρέθηκε στον εξαιρετικά μεγάλης ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη στο Α.Τ. της Ιτέας. Ο Ξηρός εμφανίζεται να έχει εκπαιδευθεί στην νέα τεχνική των δεμάτων βόμβων και έστειλε πρωτότυπο εκρηκτικό μηχανισμό με πυροκροτητή με κύριο στόχο να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους αστυνομικούς στην Ιτέα, όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο «Βήμα».

Οι αστυνομικοί μιλούν για επίθεση που κατευθύνεται μέσα από τις φυλακές, όμως θεωρούν εξίσου ανησυχητικό ότι «οι ''Πυρήνες'' στην προκήρυξη τους μιλούν για αλλαγή τρόπου επιθέσεων στις οποίες πιθανόν θα έχει κύριο λόγο ο νέος ''μπαλαντέρ'' των ένοπλων ομάδων, Χριστόδουλος Ξηρός κι οι επιχειρησιακές δυνατότητες που έχει»

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί όμως και η δράση του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργατών του, αντιεξουσιαστών και πιθανόν ποινικών, ο οποίος επανεμφάνισε τον Επαναστατικό Αγώνα με την ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση, στις 10 Απριλίου, στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε και επισήμως η εμπλοκή του 43χρονου καταζητούμενου -έναν μήνα νωρίτερα- στη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία.

Οι αστυνομικοί περιμένουν νέες ληστείες, αλλά δεν κρύβουν πως υπάρχει ο φόβος επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε αστυνομική ή δικαστική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου