Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Άγριο κράξιμο Καπερνάρου σε Καμμένο


 

Την πρόθεσή του να μην προσχωρήσει σε κανένα κόμμα και να σκεφτεί προσεκτικά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις, εξέφρασε ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος... ανεξαρτητοποιήθηκε χθες από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, είπε πως τον προβλημάτιζε εδώ και καιρό η «απογύμνωση» στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Φτάσαμε στο σημείο να έχει πραγματικά ομολογηθεί από τον Πρόεδρο, ότι πλέον το κόμμα είναι ένα πράγμα ανύπαρκτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καπερνάρος, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του στους Ανεξάρτητους Έλληνες και πως θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι οι θέσεις του βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με εκείνες της Χρυσής Αυγής, καθώς, όπως είπε, έχει διαβάσει σε περιοδικά τους ότι υμνούν τον Χίτλερ.

«Με αυτή τη διάσταση και χωρίς διάψευση αυτού, εγώ είμαι ενάντια στο Χίτλερ», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Σημείωσε ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα κόμμα για το οποίο ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι είναι νόμιμο και συμμετείχε στις εκλογές.

«Μιλάμε νομικά. Όποια και να είναι τα συναισθήματα που έχω, δεν έχει να κάνει. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε τι προστάζει ο νομοθέτης», επεσήμανε ο κ. Καπερνάρος.
 
taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου