Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Οι σύμβουλοι που βούλιαξαν το ΠΑΣΟΚ, βουλιάζουν και τον ΣΥΡΙΖΑ


Είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει απανωτές γκάφες. Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι κάποιος έχει ματιάσει τον Αλέξη Τσίπρα και κάνει τόσα λάθη. Λάθη στην κεντρική στρατηγική του κόμματος, λάθη στους λόγους που...
βγάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Νομίζαμε ότι είναι οι ίδιοι ανίκανοι αλλά τελικά πιστεύουμε ότι είναι ανίκανοι και οι σύμβουλοι που έχουν. Πρόκειται για τους ίδιους αποτυχημένους οσφυοκάμπτες της πασοκικής περιόδου που βούλιαξαν το ΠΑΣΟΚ και μόλις το κατέστρεψαν είπαν να πάνε στην Κουμουνδούρου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Να δείτε που θα πουν ότι τους βάζει ο Σαμαράς να συμβουλεύουν τόσο βλακωδώς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γνωρίζαμε για τους συμβούλους – φίλους του Ακη, τώρα μαθαίνουμε ότι έχει μετακομίσει ολόκληρη ομάδα της Παπανδρεϊκής περιόδου. Δεν είναι δηλαδή μόνο ο Κοτσακάς ή ο Ραυτόπουλος. Δεν είναι μόνο η Λούκα Κατσέλη και ο Αρσένης με τον Μητρόπουλο, την Σακοράφα και τον Κουρουμπλή. Δεν είναι καν ο στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου, ο Νίκος Κοτζιάς.

Στην αυλή του Τσίπρα βρέθηκαν πρόσφατα δύο πολύ συνεργάτες του ΓΑΠ, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης και ο «κηπουρός» Δημήτρης Τζιώτης. Ο δεύτερος μάλιστα είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αλλά στη συνέχεια αποσύρθηκε με αποτέλεσμα ο Παπανδρέου να τον ανταμείψει αφού τον έβαλε υπεύθυνο της πολιτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ. Υπήρξε υποψήφιος στη Βουλιαγμένη, οδηγεί Πόρσε, ενώ ήταν διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και αργότερα ίδρυσε αργότερα την Clever Bank.

Στο… επιτυχημένο επικοινωνιακό επιτελείο του Τσίπρα και ο Γιάννης Ρουμπάτης, πρώην ευρωβουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.
Και όλοι μαζί έχουν συμβάλλει στην… δημοσκοπική έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν προλαβαίνει να μαζεύει γκάφες αντί για ψήφους. Άξιοι λοιπόν αν και ο κ. Τσίπρας έχει ξεχάσει ορισμένους που έμειναν χωρίς δουλειά. Δεν πάει να βρει τον Παμπούκη, τον Γερουλάνο και την Τίνα Μπιρμπίλη; Εδώ ολόκληρος γίγαντας Κρίτων Αρσένης έπιασε πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμπρός λοιπόν, φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταλλαχτείτε σε ΠΑΣΟΚ κι άμα δείτε εξουσία γράψτε μας.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου