Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πως η Ρωσία ξέφυγε από "τα δόντια" της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Rothschild

O υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Κούρκουλας, μιλώντας, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστήριξε ότι "Πρέπει να διασφαλιστεί η κυριαρχία της Ουκρανίας και να βρεθεί μια ειρηνική λύση, με πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου, της κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της χώρας" ενώ για το δημοψήφισμα στην Κριμαία, την ερχόμενη Κυριακή, ανέφερε ότι "Είναι αντίθετο στο ουκρανικό Σύνταγμα και επομένως παράνομο και συμπλήρωσε: «Δεν θα αναγνωρίσουμε το αποτέλεσμα".
 
Προφανώς αυτό είναι το "ευχαριστώ" του Α.Σαμαρά προς τον Β.Πούτιν για την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου κατά 15% και μάλιστα αναδρομικά...
 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει τις διαδικασίες προσάρτησης της Κριμαίας, λέγοντας ότι άμεσος στόχος πρέπει να είναι η αποκλιμάκωση της κατάστασης και η εξεύρεση ειρηνικής λύσης, με βάση το διεθνές δίκαιο.
Σήμερα το πρωϊ, ο κ. Μπαρόζο κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει κάθε διαδικασία προσάρτησης της Κριμαίας, υποστηρίζοντας ότι «αυτό που γίνεται στην Κριμαία είναι παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας».
Νωρίτερα, ο Επίτροπος Όλι Ρεν ανέφερε ότι η Ευρώπη στηρίζει το δικαίωμα των Ουκρανών να αποφασίζουν για το μέλλον τους, πρόσθεσε ωστόσο ότι πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις και διευκρίνισε ότι το 1 δισ. ευρώ, που προτείνει η Κομισιόν, θα εκταμιευθούν μόλις υπάρξει πρόγραμμα του ΔΝΤ και υπό την προϋπόθεση της υλοποίησης μεταρρυθμίσεων.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου