Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΑΚΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!




ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ... ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Αθηνα 01-02-14. 150 ελληνοφωνοι Αναρχοφασίστες, "αριστεροι", σε συνεργασια με Τουρκους υπηκοους,κανουν "ντου" σε...εναν (1) ανυποψιαστο Ελληνα πολιτη (φανταρο),ο οποιος σωζεται κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη,οταν οι αναρχοφασιστες αφοπλιζουν καποιον δικο τους που επιτιθεται με μαχαιρι!!!. Αν δείτε με προσοχή το βίντεο στο 2.52, ο φαντάρος φοβισμένος φωνάζει ''μη'' ενώ την ίδια στιγμή τον λιντσάρουν χωρίς λόγο 40 άτομα, τον χτυπούν, προσπαθούν να τον μαχαιρώσουν, του σκίζουν τα ρούχα, του παίρνουν τα λεφτά και το κινητό, και μετά του έκαψαν τα προσωπικά του αντικείμενα...Ένα πραγματικά εξοργιστικό και αποτροπιαστικό βίντεο- ντοκουμέντο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



O αναρχικος "Νικος Παλαμιδας" στο μπλογκ του,περιγραφει οτι ειδε με τα ματια του:
Κάποιοι σήμερα με γέμισαν ντροπή
Ο Μιχάλης ήταν εκεί, την λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο. Βρέθηκε στο Μοναστηράκι την ώρα που εκεί βρισκόντουσαν - ανάμεσα σε άλλους χωρίς εισαγωγικά - και άτομα του "αντιεξουσιαστικού", "αναρχικού", "αντιφασιστικού" χώρου - με μεγάλα εισαγωγικά -. Ο ίδιος φαντάρος σε κάποιο νησί, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και στο δρόμο για το χωριό κάπου στη βόρεια Ελλάδα, έκανε αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Απ το πλοίο, στο σταθμό, με όλα του τα υπάρχοντα και παρέα ένα φίλο απ την ίδια μονάδα, κατέβηκαν για ένα καφέ στην πλατεία.

Διαβάστε τη συνέχεια:

Το "λάθος" του όμως ήταν πως κουβαλούσε στον ώμο του μια στρατιωτική τσάντα. Μια τσάντα που έγινε το "κόκκινο" πανί στα μάτια κάποιων απ τους παρευρισκομένους και η αφορμή για να πέσουν πάνω του. Αυτή ήταν το μόνο κριτήριο για να τον θεωρήσουν χρυσαυγίτη και να τον δικάσουν σε μια δίκη του δευτερόλεπτου, ως φασίστα, χωρίς να ακούσουν ούτε για μια στιγμή την απολογία του "Δεν είμαι φασίστας, φαντάρος είμαι".
Η τύχη του φίλου του αγνοείτε. Όσοι ώρα βρισκόμασταν στο σημείο δεν τον είδαμε τριγύρω. Ο ίδιος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, το κινητό του όπως και όλα του τα ρούχα, μαζί με τα έγγραφά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα, καιγόντουσαν λίγο παραδίπλα. Ένα σάκος με κάποια άλλα πράγματα και ένα λάπτοπ είχε "απαλλοτριωθεί".
Μπόρεσε να ανασύρει από μνήμης ένα τηλέφωνο φίλου του για να έρθει να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το πρόσωπό του έσταζε συνέχεια αίμα από διάφορα σημεία, αλλοιωμένο απ τα χτυπήματα, μα ο ίδιος ευτυχώς σε κατάσταση που μπορούσε να έχει επαφή με το περιβάλλον.
Στον ίδιο προσπάθησα όση ώρα περιμέναμε, να τον πείσω πως αυτές δεν είναι ενέργειες ανθρώπων που πρεσβεύουν τον αναρχισμό. Πως το χειρότερο για αυτόν θα ήταν ένα ακόμα πιο δυνατό χτύπημα, αυτό που θα τον οδηγούσε η οργή και ο θυμός, του να πάει στην άλλη πλευρά.
Όταν έφτασαν οι φίλοι του και τον είδαν σοκαρίστηκαν από το θέαμα. Σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουν, μας έλεγαν πως τους ήταν αδύνατο να πιστέψουν πως έγινε κάτι τέτοιο από αναρχικούς. Μας ρωτούσαν αν ήταν όντως αναρχικοί, μήπως κάναμε λάθος, μήπως ήταν άλλοι.

ΥΓ. Ειρωνεία... Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιτσιρίκι Ρομά κρατώντας λίγα λουλούδια για πούλημα. Κοίταζε τριγύρω και γυρνώντας προς τη γυναίκα μου την ρώτησε.
Αυτοί εδώ είναι χρυσαυγίτες;
Όχι του απάντησε. Εδώ είναι αναρχικοί.
Α! είπε το πιτσιρίκι δείχνοντας πως καταλαβαίνει την διαφορά. Και συνέχισε... Αυτοί που μας προστατεύουν!!!

ΥΓ. Κάποιοι σήμερα μπέρδεψαν τον τόπο συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών και έβγαλαν τον φασισμό τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση.
Κάποιοι σήμερα με έκαναν να ντρέπομαι, να μην έχω λόγια να πω.
Κάποιοι σήμερα με έβαλαν να απολογούμαι για τους Αναρχικούς.
Αναρχικός δεν είμαι. Μα ως Κομμουνιστής τους βλέπω ως συντρόφους και βρίσκομαι πάντα δίπλα τους, στις πορείες, στα δικαστήρια, στα στέκια, στις πρωτοβουλίες τους... Βρίσκομαι μαζί τους στον κοινό αγώνα για μια αταξική κοινωνία, βρίσκομαι μαζί τους απέναντι στον κοινό εχθρό.
Κάποιοι σήμερα θέλησαν να ξεκόψω. Κάποιοι σήμερα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους στον αναρχικό χώρο και να κόψουν από κάποιους άλλους αυτές τις πρακτικές πριν "ξεκόψουν" οι σύμμαχοι. Τέτοιες πολυτέλειες δεν έχουμε.

Και σε ενα επιπλεον μυνημα του στα σχολια της σελιδας γραφει:
[Nikos Palamidas] Παρατράβηξε ο σχολιασμός παιδιά και φτάνει σε επίπεδα που είναι άσχετα με το αρχικό κείμενο. το κείμενο δεν είναι από την φαντασία μου, αλλά το γεγονός που είδα με τα μάτια μου. Το μαχαίρι ήταν συντρόφου (μάλιστα ο κάτοχός του το φώναζε) και τα ρούχα που φορούσε το παλικάρι ήταν απλά καθημερινά ρούχα. Το ξύλο έπεσε με αφορμή την στρατιωτική τσάντα και μόνο αυτή.
Αν η αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή είναι για το αληθές ή όχι αυτών που είδαμε με τα μάτια μας, τότε απλά κάντε κάτι για την περίπτωση που είναι αληθές και βοηθήστε στο να αποκοπούν τέτοιες πρακτικές στο μέλλον. Αν απ την άλλη η ιστορία είναι ψευδής καταδικάστε με σε προβοκάτορα και φασίστα, όμως και πάλι μην είναι δίκη του δευτερόλεπτου, δώστε χρόνο στον εαυτό σας για τα στοιχεία κατηγορίας.

https://www.facebook.com/notes/nikos-palamidas/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE/10152252275826667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου