Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο «Ινδιάνος» συμπέθερος του Γιώργου

 

 

Ο Θανάσης Πατραμάνης διαμένει σε υπόγειο οικοδομής χωρίς νερό

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του «Ινδιάνος» και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το γιατί. Η μακριά κόμη και η μποέμ στάση ζωής είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός αντισυμβατικού βιοπαλαιστή.

Ο κ. Πατραμάνης βρέθηκε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει στο στόχαστρο της δημοσιότητας ως ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου καθώς η κόρη του Πωλίνα και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού αρραβωνιάστηκαν.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής δήλωσε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του, παραδέχθηκε ωστόσο ότι για τον ίδιο είναι κάτι διαφορετικό το να παντρευτεί η κόρη του τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

«Με παραξενεύει ... Τι να πω όμως, νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου διότι δεν ξέρω πως πρέπει να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπεις είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά. Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, ο αρραβώνας είναι υπόθεση των παιδιών και ούτε ο Παπανδρέου νομίζω έχει λόγο σ' αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του διαμένει στο υπόγειο διαμέρισμα μια διώροφης ημιτελούς οικοδομής στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου. οι συνθήκες διαβίωσης παραπέμπουν σε Γολγοθά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο κτίσμα δεν υπάρχει καν σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης. Οι ανάγκες καλύπτονται από μια δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της κατοικίας τους. Παρόλα αυτά η περιώνυμη κρητική υπερηφάνεια δεν αφήνει περιθώρια για μεμψιμοιρίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου