Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΒΑΛΑ: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


ΣΤΑ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΟΥΓΚΑ!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Αγαπητοί συμπολίτες …

Ούτε η συνεχόμενη και δυνατή βροχή δεν πτόησε τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας «ΊΜΙΑ 1996 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ». Έτσι, γέμισε η πλατεία Νίκης του Δημοτικού Κήπου από ένθερμους Έλληνες Εθνικόφρονες, που έδωσαν και φέτος το παρών, κάποιοι μάλιστα από αρκετά μακρινές περιοχές της Πατρίδος μας όπως, η Εορδαία της Κοζάνης και η Ζάκυνθος οι οποίοι ήταν κοντά μας από εχτές το βράδυ.

Δυστυχώς όμως σήμερα, λόγο του χιονιού και της κακοκαιρίας γενικότερα, αποκλείσθηκαν στους δρόμους τρία λεωφορεία ερχόμενα από την Θεσσαλονίκη και έτσι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν κοντά μας τα μέλη δύο ακόμη συλλόγων. Αντί αυτών, η κατάθεση των δικών τους στεφάνων έγινε από μέλη άλλων συλλόγων. Η εκδήλωση λοιπόν κύλησε ομαλά έχοντας πολλούς ομιλητές και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Εμείς, η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες όλων των παρευρισκομένων συλλόγων και τους Καβαλιώτες συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φέτος. Η Πατρίδα σας ευχαριστεί.

Μοναδική μαύρη σελίδα πρίν την εκδήλωση, υπήρξε η νυχτερινή επίθεση που δέχτηκε η λιγοστή ομάδα περιφρούρησης των δεκατεσσάρων με άδεια χέρια ατόμων, από πενήντα και πλέον απάτριδες ψευτοπαλληκαράδες, κρατώντας μεταξύ άλλων, ρόπαλα, αλυσίδες, λοστούς, μακριά κοντάρια και αιχμηρά αυτοσχέδια αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα πέταξαν κροτίδες και είχαν το θράσος να ρίξουν εννέα μολότοφ από τις οποίες μόνον οι τρείς εξερράγησαν και ευτυχώς όχι επάνω στα μέλη μας. 

Έτσι, για ακόμη μια φορά υπήρξαμε θύματα μιας απρόκλητης επίθεσης από τα τάγματα ασφαλείας της εθνομηδενιστικής ακροαριστεράς, τον γνωστό στρατό των χρησίμων ηλιθίων του συστήματος, τους πασίγνωστους αγνώστους, τους ροπαλοφόρους μαχαιροβγάλτες, τα προστατευόμενα «παιδιά» του Σύριζα του ΑνταρCIA και των λοιπών αναρχοφασιστών.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε και να ταρακουνήσουμε τον απλό κόσμο που σε λίγο καιρό θα κλιθεί στην κάλπη, να δεί επιτέλους κατάματα τα προβλήματα που προκύπτουν από τους αδιάφορους απάτριδες πολιτικάντηδες και να ενδιαφερθεί πρωτίστως για τα Εθνικά μας θέματα.

Αγαπητοί μας Έλληνες αδελφοί,

Η Πατρίδα μας μαστίζεται κυρίως από κρίση ηθών και αξιών. Αυτή την φορά που θα πάτε στις κάλπες, ψηφίστε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την άξια τους ως άνθρωποι και την αγάπη και αφοσίωση τους στο Έθνος και την Πατρίδα στο σύνολο της και όχι ατομικά. 

Φτάνει πια με τους άχρηστους καιροσκόπους που αποζητούν το πρεστίζ της «ζεστής καρέκλας» και την γεμάτη τους τσέπη. 
Φτάνει πια με τους λαθρολάγνους υποψηφίους των ακροαριστερών απολιθωμάτων
Φτάνει πια με τους απάτριδες συμφεροντολόγους και τους φαφλατάδες πολιτικάντηδες των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων.

Πείτε επιτέλους ένα ΟΧΙ σε όλους αυτούς και ….

Σκεφτείτε Ενωτικά, πράξτε Εθνικά, ψηφίστε Ελληνικά.
Ξεκινώντας από τον Δήμο σας. Πάρτε τις απαξιωμένες μας Πόλεις πίσω. Πείτε ΟΧΙ στα πολιτικά «τζάκια» που λερώνουν τον γαλάζιο ουρανό μας. Πείτε ΟΧΙ στους τουρκολάγνους αγύρτες των Τζαμιών και των Μεντρεσέδων.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Εκ της Γραμματείας της,


 Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου