Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο σύμβουλος του Τζέφρυ συστήνει ΣΥΡΙΖΑ

 

El-Dmc: TO KOMMA THΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!



Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποδειχθεί πολλάκις, είναι η ανεπιφύλακτη επιλογή ασφαλείας του συστήματος, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διάλυση της Ελλάδας και η απελπισία των Ελλήνων. Είναι και βάσει επισήμων θέσεων ο πιο καθαρός, όσο γίνεται για συνονθύλευμα, φορέας ανθελληνισμού της ελληνικής πολιτικής σκηνής, με θέσεις οι οποίες αλλάζουν κατά πως βολεύεται η Μέρκελ και οι αμερικανοσιωνιστές.
Τα πιο διαπλεκόμενα εκ των ΜΜΕ έχουν πολλές φορές πλέξει το εγκώμιο του μορφώματος της αριστεράς και έχουν μάλιστα ανερυθρίαστα κάνει πολλά επικοινωνιακά κόλπα, προκειμένου να ευνοηθεί η φυσική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλήρη απόκρυψη των θέσεων του μορφώματος αυτού για την λαθρομετανάστευση, την ασφάλεια και τα εθνικά θέματα, μέχρι την αποσιώπηση των παλινωδιών Τσίπρα στις δηλώσεις του για το μνημόνιο.
Μέσα στα τόσα και τόσα δημοσιεύματα που λιβανίζουν πραγματικά τον ΣΥΡΙΖΑ, τελευταίο χρονικά, αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμο σημειολογικά, είναι το άρθρο του συμβούλου του Τζέφρυ Παπανδρέου, Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος πραγματικά συγκλονίζει με το άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στους New York Times και αναγορεύει τον Τσίπρα σε σωτήρα της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Μέσα σε όλες τις μπαρούφες που λέγονται μέσα στο άρθρο υπάρχει και μία μεγάλη αλήθεια, που είναι και το μοναδικό σημείο του άρθρου που δεν αναπαρήγαγε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», στο σχετικό της άρθρο. Αυτή η μοναδική αλήθεια του άρθρου λέει ουσιαστικά ότι ο ΣΥΡΙΖA δεν είναι εχθρικός προς τα αμερικανικά συμφέροντα, αλλά το αντίθετο.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λέει ο Βαρουφάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη, υπάρχει σαφής εξήγηση και την δίνει ο ίδιος ο πρώην σύμβουλος του Τζέφρυ σε παλαιότερη δήλωση του. Σε εκείνη την δήλωση του, αφότου είχε παραιτηθεί από σύμβουλος του πρωθυπουργού που μας έβαλε στο μνημόνιο, είχε δηλώσει ότι βλακωδώς τον είχε στηρίξει. Για τους ίδιους ακριβώς λόγου στηρίζει τώρα ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το υπόλοιπο σύστημα. Το πρόβλημα, όμως, για όλους αυτούς είναι ότι ο Ελληνικός Λαός δεν προτίθεται βλακωδώς να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ.
 
syrrizasos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου