Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΚΟΥΠΑ!





Στην Αλβανία συνελήφθη ο επικίνδυνος κακοποιός, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και συνεργάτης του Μαριάν Κόλα, Ιλίρ Κούπα, ο οποίος είχε καταφέρει να αποφύγει τα πυρά των ΕΚΑΜ μετά από ένα θρίλερ πολλών ημερών και ανθρωποκυνηγητό σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τη φυγή του στην Αλβανία, μπήκε σε παρακολούθηση η σύζυγος του. Το “λάθος” έγινε πριν από 8 ημέρες όταν εκείνη έφυγε για τη γειτονική χώρα και παρακολουθείτο από την αλβανική αστυνομία με αποτέλεσμα να οδηγηθούν οι αρχές στα ίχνη του αδίστακτου κακοποιού.
Ο 27χρονος Ιλίρ Κούπα μετά τη συμπλοκή και δολοφονία του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας, στις 17 Ιουνίου 2013, μαζί με πέντε από τους συνολικά επτά, τότε, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, πήρε τα βουνά προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κυνηγητό αναζήτησης τους από τις αρχές.
Οι κακοποιοί απασχόλησαν τις αρχές για περισσότερο από ένα τετράμηνο
Είχε προηγηθεί η συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου μία από τις σφαίρες των σκληρών κακοποιών είχε σκοτώσει την 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο Κατερίνα Ζώγαλη, που είχε την ατυχία να βρεθεί ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου