Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ.Κουριαννίδης για τον εξαλβανισμό της πλατείας Καραϊσκάκη


 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, επικεφαλής ομάδας στελεχών της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική», συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των..
κατοίκων της περιοχής του Γ´Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, την ώρα των εγκαινίων του «πάρκου Δυρραχίου» στην πλατεία Καραϊσκάκη από τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.
Ο κ. Κουριαννίδης δήλωσε: «Το νέο ανοσιούργημα του δημάρχου, που δεν σέβεται ούτε την ιστορία της πόλης ούτε τη βούληση των κατοίκων της περιοχής, και που πραγματοποιήθηκε υπό την προστασία των ΜΑΤ, ουσιαστικά εξαλβανίζει και θεσμικά ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης μας, που εδώ και χρόνια μαστίζεται από την παραβατικότητα κυρίως των αλβανών αλλά και άλλων λαθρομεταναστών. Το τέλος και αυτής της ντροπής θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2014 με τις δημοτικές εκλογές, που θα οδηγήσουν και πάλι τον κ. Μπουτάρη στις κάβες του».
Ο κ. Κουριαννίδης συνομίλησε με εκπροσώπους των συλλόγων κατοίκων της περιοχής και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στους αγώνες τους.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου