Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΛΑΓΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α!!!

Η '' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''... ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!...
 
ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;;;
 
ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;;
 
 
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ.
 
Νωρίς το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας, των ΕΚΑΜ και περιπολικά είχαν αποκλείσει την περιοχή της Πεύκης όπου διαμένει ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου.
 
Η επιχείρηση για τη σύλληψη του γενικού γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου άρχισε περίπου στις 8 σήμερα το πρωί και διήρκεσε περίπου σαράντα λεπτά, όπως αναφέρει το Έθνος. 
 
Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, έφτασαν στη γειτονιά του Νίκου Μιχαλολιάκου με τα αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής και αμέσως, βγήκαν έξω γρήγορα, και πήραν θέσεις σε καίρια σημεία της περιοχής. 
 
Αποκλείστηκαν οι δρόμοι, ενώ οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ έφραξαν τις διασταυρώσεις για να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει τη γειτονιά που γινόταν η επιχείρηση για τη σύλληψη, αλλά ούτε να διαφύγει.
 
Στο διαμέρισμα της οικογένειας Μιχαλολιάκου ανέβηκε ο εισαγγελέας και όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς άνοιξε χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
 
Ο εισαγγελέας κάθισε μέσα στο σπίτι για περίπου σαράντα λεπτά και στις εννιά το πρωί, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έβγαινε από το σπίτι του για να οδηγηθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
 
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο Ν. Μιχαλολιάκο δε «φόρεσαν» χειροπέδες κατά τη σύλληψή του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου