Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΘΕΜΗΣ ΔΗΜΟΥ... "ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ" ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ...





Ούτε λέξη δεν έχει πει ο συλληφθείς εδώ και μία εβδομάδα για αλλεπάλληλες ληστείες τραπεζών Θέμης Δήμου, τόσο για το διπλό φονικό της οδού Σαχτούρη, όσο και για τον ακριβή αριθμό ληστειών που έχει διαπράξει μαζί με τον συνεργό του Δημήτρη Βαρβαρέσο, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος".

Και οι δύο εντοπίστηκαν σε καφετέρια στην Αθήνα, όμως ο Βαρβαρέσος κατάφερε να διαφύγει. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως λίγες ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των Κωνσταντίνου Φράγκου και Βασίλη Σινούρη οι δύο κακοποιοί είχαν στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέροντας πως δεν έχουν καμία σχέση με όσα τους προσάπτουν. Μάλιστα το μήνυμα εμπεριείχε και «αντισυστημικό» ύφος κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ο Θέμης Δήμου με την στάση του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμου δηλώνει «αντιεξουσιαστής» πως δεν έχει να πει το παραμικρό στους «μπάτσους» ενώ αφήνει να εννοηθεί πως οι ληστείες ήσαν ουσιαστικά «απαλλοτριώσεις». «Το παίζει αναρχικός και δεν μιλάει» δηλώνει στον «Κόσμο» συγγενικό πρόσωπο του δολοφονημένου Κώστα Φράγκου. Είναι βέβαιο πάντως πως ο Δήμου και ο Βαρβαρέσος, ως οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στα οπαδικά κλαμπ της Αθήνας. Μέχρι και πανό είχε υψωθεί σε γήπεδο μπάσκετ που έγραφε: «Μήτσο και Θέμη πάρτε τα λεφτά». Πάντως ο Θέμης Δήμου θα ανακριθεί και από άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας, ενώ η αστυνομία πιστεύει πως πολύ σύντομα θα πέσει στα χέρια της και ο Δημήτρης Βαρβαρέσος.

Το mail που είχαν στείλει

"Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σχετικά με όσα ακούγονται για εμάς χωρίς εμάς. Η ανικανότητα των αρχών καλύπτεται με την εύκολη στοχοποίηση των προσώπων μας για να κλείσει μια δολοφονία ποινικού χαρακτήρα με πρωτοστάτη την ανίκανη ασφάλεια Πατρών.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με μπραβιλικια και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε τον σκύλο κανενός επιχειρηματία.

Προς γνώση σας δεν έχουμε κάνει 4 ληστείες σε 50 μέρες αλλά δεκάδες ληστείες τραπεζών σε διάστημα 7 μηνών με τα πρόσωπα μας χωρίς κουκούλες και εμφανέστατα τα χαρακτηριστικά μας.
ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

ΥΓ: Συγγνώμη που θα σας χαλάσουμε το mediaκο υπερθέαμα αλλά ο Θέμης Δήμου είναι Έλληνας χωρίς αυτό βεβαία να σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα με τους αλβανούς απλά για να διορθώσουμε την δημοσιογραφική σας ανικανότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου