Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΚ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

democracy of Vardar
Προκαλούν ακόμη και τον τελευταίο ευσυνείδητο Έλληνα
Περισσότερη ντροπή και ξεφτίλα δεν μπορεί να νιώσει μέσα στη χώρα του ο Έλληνας πολίτης αντικρίζοντας τις νέες πινακίδες των Σλάβων που φέρουν την ένδειξη ΜΚ.
Όπως είναι γνωστό οι νέες πινακίδες τους φέρουν την ένδειξη ΜΚ και αντί να τους απαγορευτεί η είσοδος από τα τελωνεία εισόδου προς τη χώρα μας, η μόνη τυπική ενέργεια που γίνετε στον έλεγχο εισόδου είναι να τοποθετούν ένα αυτοκόλλητο στο σημείο της πινακίδας που έχει το MK (που σημαίνει Makedonia) έτσι ώστε να το αποκρύπτουν.
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η χώρα μας είναι υπό διάλυση. Οι κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφορα και οι εντολές που έχουν δώσει σ΄αυτούς που πραγματοποιούν τους ελέγχους και αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους περιστατικά είναι να μην παρενοχλούν τους επισκέπτες προς τη χώρα μας Σλάβους διότι θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Τα κόκαλα των προγόνων μας τρίζουν. Μόλις 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας και τα βουνά της μυρίζουν ακόμη μπαρούτη. Οι φωνές των πεσόντων ηρώων μας ακόμη αντηχούν στις πλαγίες και στα φαράγγια και οι τελευταίοι επιζώντες μακεδονομάχοι διηγούνται την ιστορία του πολέμου με δάκρυα στα μάτια.
Αλήθεια……..; Θα καταφέρει αυτό το έθνος να ξαναγεννήσει ήρωες άξιους να μυρίσουν το χώμα της λευτεριάς ή θα παραδοθεί δίχως μάχη στα θέλω των Ρεπούστηδων;

Αυτό είναι το αυτοκόλλητο που τοποθετείται από τα τελωνεία της χώρας μας στα αυτοκίνητα των σλάβων κατά την είσοδό τους.
Λίγα μέτρα παρακάτω σταματούν, το βγάζουν και συνεχίζουν ανενόχλητοι το ταξίδι τους μέσα στη χώρα μας
Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από αυτοκίνητα Σλάβων που κυκλοφόρησαν μέσα στη χώρα μας
πινακιδες σκοπια 0

πινακιδες σκοπια 2

πινακιδες σκοπια 3

πινακιδες σκοπια 4
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε και κάντε κάτι.

votegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου