Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ!


"Ου γαϊδούρι" φώναξαν Πόντιοι στον Μπουτάρη (βίντεο)

Ξέφυγαν κάποιοι από τη σοβαρότητα που απαιτούσε η ημέρα και το σεβασμό στο θεσμό του Δημάρχου και καταφέρθηκαν με απρεπείς εκφράσεις εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος...
τίμησε με την παρουσία του την κεντρική εκδήλωση. Ο κ. Μπουτάρης την γλίτωσε κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έγινε το ίδιο κατά την αποχώρησή του, όταν κάποιοι τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας "Ου γαϊδούρι". 
Οι δηλώσεις του περί Κεμάλ αλλά και η περσινή του άρνηση να επιτρέψει να πραγματποιηθεί η εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας, έχουν κάνει τον Γιάννη Μπουτάρη "κόκκινο πανί" για αρκετούς Ποντίους. Στη χθεσινή εκδήλωση της ΠΟΕ στην Αγ. Σοφίας, ο δήμαρχος δεν αποδοκιμάστηκε, κατά την άφιξή του στον χώρο, ωστόσο, όταν το όνομά του ακούστηκε από τα μεγάφωνα, υπήρξαν ορισμένοι που φώναξαν "ου γαϊδούρι".

Οι τακτικές αρένας όμως και οι γιούχες δεν μας φέρνουν πιό κοντά στη ζητούμενο, που είναι η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας. Για την επίτευξη του στόχου, απαιτείται ομοψυχία και συνεργασία, η οποία λείπει από την Ελλάδα που βρίσκεται συνεχώς διχασμένη. Ο κ.Μπουτάρης αναγνώρισε το περυσινό λάθος του να διώξει ποινικά τους ποντίους για "παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου" και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Θα έπρεπε οι πόντιοι να δείξουν συγχώρεση και μεγαλοψυχία.

Δείτε το βίντεο του Thestival
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου