Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Ξεσπούσα κάθε φορά που γνώριζα την ερωτική απόρριψη από τη γυναίκα μου»




Ομολογία σοκ από το «δράκο» των βορείων προαστίων

Σοκ και ανατριχίλα στους κατοίκους του Κορωπίου, όπου εργάζονταν, και της Κερατέας, όπου διέμενε, προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του κατά συρροή βιαστή των βορείων προαστίων, πατέρα πέντε ανήλικων παιδιών.
Ο 31χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.

Ο συλληφθείς αναζητούσε γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, τις οποίες προσέγγιζε σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στη συνέχεια αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει σε διαφορετικό κάθε φορά όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες.



Εκεί με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων τις βίαζε και τις εγκατέλειπε, αφού πρώτα τους αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

«Κάθε φορά που γνώριζα την ερωτική απόρριψη από τη γυναίκα μου ξεσπούσα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Γι αυτό άλλωστε ζητούσα από τα θύματά μου να μου φέρονται με τρυφερότητα», φέρεται, σύμφωνα με την Espresso, να ομολόγησε ο 31χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου