Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

O MΠΕΝΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...




 ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:

Παρουσιάζοντας σχετική πρωτοβουλία του κόμματος είπε, ότι: «πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι κρίσιμες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και να γίνουν τροποποιήσεις για τα εγκλήματα που διαπράττει η Χρυσή Αυγή».

«Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Προτείνουμε να συσπειρωθούν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ανεξάρτητα από τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές απόψεις τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτά του ναζισμού. Δεν παίζουμε με αυτά», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε επίσης ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επικίνδυνη επιρροή της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, τα σχολεία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ.

Στο επιχείρημα της Χρυσής Αυγής ότι τη νομιμοποιεί η ψήφος ενός και πλέον εκατομμυρίου πολιτών, είπε: «Τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ τους ψήφισε επίσης ένας αριθμός πολιτών. Το επιχείρημα της λαϊκής ψήφου δεν στέκει».

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όταν ερωτήθηκε σχετικά με την κίνηση Λοβέρδου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το θέμα της Χρυσής Αυγής, σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος απάντησε ουσιαστικά πως ήταν μια κίνηση ασέβειας η ανακοίνωση της κίνησης σήμερα:

“το ΠΑΣΟΚ καθορίζει την ατζέντα του και σαν καλώ να σεβαστείτε την προσπάθεια της Δημοκρατικής Παράταξης απέναντι σε φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Είναι ασέβεια σε μια τέτοια προσπάθεια να τίθενται άλλα θέματα και δεν αναφέρομε σε σας” απάντησε προς τον δημοσιογράφο ο κ. Βενιζέλος και αναφερόταν φυσικά προς τον κ. Λοβέρδο.


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

"Η παράσταση Βενιζέλου είχε μοναδικό σκοπό να καλύψει τη βρωμιά, τη δυσωδία και τις κλεψιές του ΠΑΣΟΚ, λίγες μόλις ώρες μετά το ξέσπασμα νέων σκανδάλων με εμπλοκή των οικογενειών Παπανδρέου και Παπαντωνίου. Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την καταδίκη των εγκλημάτων του ΠΑΣΟΚ, την φυλάκιση των απατεώνων που διέλυσαν τη χώρα και κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία."

el-democracy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου