Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αποδοκιμασία του Τατσόπουλου και από το site "left.gr". "οι γαμι***, ας μας κάνουν τη χάρη να ξανακουμπώσουν τα παντελόνια τους».


Η ενόχληση της Κουμουνδούρου για τη δήλωση του βουλευτή και συγγραφέα, Πέτρου Τατσόπουλου, σύμφωνα με την οποία «έχει πηδήξει (sic) τη μισή Αθήνα» δεν εκφράστηκε μόνο μέσω του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος «άδειασε» μεγαλοπρεπώς, μέσω facebook, τον...
βουλευτή. Ακόμη και το «ημιεπίσημο» site του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr, περιέλαβε... για τα καλά τον Τατσόπουλο και, σε κείμενό του με τίτλο «η πολλή αντρίλα τυφλώνει», σημειώνει ότι «οι ματσό, οι φαλλοκράτες και οι γαμιάδες, ας μας κάνουν τη χάρη να ξανακουμπώσουν τα παντελόνια τους». «Έχουμε πόλεμο. Ταξικό», συνεχίζει το ίδιο κείμενο. «Αν ο οποιοσδήποτε, ομιλών εκ της θέσεως του στο όνομα της Αριστεράς, υιοθετεί την πλέον αγοραία και ομοφοβική φρασεολογία για να απαντήσει στα φασιστικά αποβράσματα ή δεν έχει αντιληφθεί το πραγματικό πεδίο της αντιπαράθεσης με τους φασίστες ή θεωρεί ότι στο πεδίο της αντιπαράθεσης με αυτούς, «όλα επιτρέπονται». Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το εξής: Το πεδίο της σύγκρουσης με τους νεοναζί, δεν είναι αυτό της αρρενωπότητας ούτε των σεξουαλικών ικανοτήτων του καθενός και της καθεμιάς. Για την ακρίβεια, δεν μας αφορά καν αν οι φασίστες θεωρούν ότι είμαστε όλοι και όλες ομοφυλόφιλοι και λεσβίες», τονίζεται στο κείμενο του left.gr, το οποίο καταλήγει ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των φτωχών, των ανέργων, των συνταξιούχων είτε είναι Έλληνες ή μετανάστες, άντρες ή γυναίκες, αμφιφυλόφιλοι ή ομοφυλόφιλοι». 
 
ksipnistere.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου