Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ξεσπά ο πατέρας ενός εκ των αστυνομικών που σκοτώθηκαν στου Ρέντη

«Μαχαιριά στην καρδιά μου η απελευθέρωση του εγκληματία»


 «Η απελευθέρωση του εγκληματία που σκότωσε το γιο μου ήταν για την οικογένειά μου μαχαιριά στην καρδιά. Έξυσε μία πληγή που δε θα κλείσει ποτέ. Το κράτος ξέχασε τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν την Ελλάδα να κλάψει. Πέρασαν δύο χρόνια. Εμείς θρηνούμε, αυτοί λησμονούν».

Αυτό δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ο Χρήστος Σκυλογιάννης, πατέρας του 22χρονου αστυνομικού που έπεσε νεκρός μαζί με το συνάδελφό του Γιάννη Ευαγγελινέλη, από τα πυρά των κακοποιών στου Ρέντη.


Ο κ. Σκυλογιάννης ξεσπά και δηλώνει την οργή του για την απελευθέρωση του ενός εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, που είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, το Μάρτιο του 2011.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, απευθυνόμενος προς τους δολοφόνους του
παιδιού του λέει: «Θέλω να τους ρωτήσω, αν σκότωνα εγώ το δικό τους παιδί τι θα έκαναν; Ας μού το πουν. Η απάντηση μάλλον είναι ότι θα με έσφαζαν».

Η μόνη ηθική δικαίωση για την οικογένειά του, όπως δηλώνει, είναι οι δολοφόνοι να πάνε φυλακή και να μη βγουν ποτέ.

«Τουλάχιστον να ξέραμε ότι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Αν και αυτό που αξίζει σε τέτοιους ανθρώπους είναι η ηλεκτρική καρέκλα. Δε θα τους συγχωρήσουμε ποτέ για το κακό που μας έκαναν», συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου