Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λεφτά υπάρχουν αλλά για ψευτοκουλτουριάρικες φανφάρες!

Απ΄'οτι φαίνεται δώθηκαν και λεφτά απο το κράτος για την το έργο που προσβάλει τον Αθανάσιο Διάκο...










 Ο Γιώργος Λούκος Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Ενέκρινε μετά πολλών επαίνων το βρωμερό θεατρικό έργο της ηθοποιού και συγγραφέως Λένας Κιτσοπούλου  «Αθανάσιος Διάκος, η Επιστροφή», το οποίο παίχτηκε πρίν λίγες ημέρες (14 και 16 Ιουλίου) στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς. Ακόμη και η «Αυγή» της περασμένης Κυριακής βγήκε και έκραξε αγρίως το ανοσιούργημα της Κιτσοπούλου!..Ούτε μία κριτική υπέρ δεν εισέπραξε το εν λόγω Ανθελληνικό κατασκεύασμα

Απολαύστε υπόθεση του Έργου που είναι γραμμένο σε Δεκαπεντασύλλαβο, για να ειρωνευτεί τον στίχο των Δημοτικών μας Τραγουδιών:
Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζεί στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω.

Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες. Κούρδους Λαθρομετανάστες.
Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι.

Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!

Περιττό να πούμε ότι η Λένα Κιτσοπούλου (που προ τριετίας είχε ζητήσει σε συνέντευξή της να "πηγαίνουν" οι Ελληνίδες με μελαμψούς Λάθρο για να. ομορφύνει η Ελληνική Φυλή!!) σκιαγραφεί τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν άθλιο Ελληνάρα,  που βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από τον Κούρδο, φυσικά!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!.


 Περιμένεις από το ΕΣΠΑ να βάλει τα παιδιά σου σε παιδικό σταθμό και δεν έφτασαν τα μόρια;
Είσαι επιχειρηματίας και περιμένεις λεφτά από τα ΠΕΠ, που όλο καθυστερούν;
Δες ποιοί τα καταφέρνουν ήσυχα, ήσυχα, γρήγορα, γρήγορα.:


Γιατί, ο πολιτισμός (της εθνικής ξεφτίλας), με πρόσχημα την "καλλιτεχνική πρωτοπορία", πρέπει να είναι πάντα επιδοτούμενος (και αριστερίστικος). Και χωρίς γραφειοκρατία !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου