Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πήρε το νόμο στα χέρια του


Από σπίτι σε σπίτι έμπαιναν οι τρεις ληστές-νεκρός ο ένας από πυρά 25χρονου στην Παιανία

 

Το νόμο στα χέρια του πήρε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τα ξημερώματα 40χρονο αλλοδαπό στην Παιανία. Η νύχτα θύμιζε θρίλερ καθώς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τρεις κουκουλοφόροι- ανάμεσά τους ο 43χρονος από την Αλβανία που έπεσε νεκρός- μπήκαν διαδοχικά σε τρία σπίτια.

Αρχικά, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι σε μικρή απόσταση από το πρώτο. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή.

Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα.

Οι ληστές έφυγαν για μια ακόμα φορά. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο δεύτερο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται.

Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία.

Από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου