Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Συμβαίνουν περίεργα πράγματα»



Για διάψευση της Προεδρίας από τη Μέρκελ κάνει λόγο ο Π. Καμμένος

Στον σάλο που έχει προκληθεί από την πρόταση της γερμανίδας καγκελαρίου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για παραμονή ή όχι στο ευρώ, η οποία ωστόσο διαψεύστηκε επίσημα από τη γερμανική καγκελαρία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Καλεσμένος στην εκπομπή Σκάι Καλημέρα, ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά: «Κάτι συμβαίνει εκεί. Πολύ περίεργα πράγματα. Εμένα πήγαν να με βγάλουν τρελό όταν είπα ότι κάποιοι έβαλαν χαρτί μέσα στα πρακτικά, δεν λέω για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά κυκλοφορούν διάφοροι διπλωμάτες, κουμπάροι, κουμπάρες, περίεργοι άνθρωποι και πράγματι υπέστη μεγάλη ζημιά γιατί ο ελληνικός λαός λέει θα πιστέψουμε τον αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή την Προεδρία της Δημοκρατίας; Ε λοιπόν να πιστέψουν εμένα. Και επέμενα σε αυτή τη θέση αν και το χαρτί αυτό δεν έλεγε απολύτως τίποτα. Αυτά τώρα θα τα βρει η δικαιοσύνη» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος για να συμπληρώσει.

«Έτσι με διέψευσαν χθες και στο θέμα της κυρίας Μέρκελ. Γιατί για να πάρει η γερμανίδα καγκελάριος και να προτείνει σε ένα κυρίαρχο κράτος να κάνει δημοψήφισμα για να βγει από το ευρώ, για το οποίο δεν υπάρχει διαδικασία εξόδου για κανέναν εκτός κι αν το θέλει ο ίδιος, εδώ πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα.

Για την Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα. Εμείς είμαστε στο ευρώ, το πληρώσαμε το ευρώ. Πληρώσαμε και τους ανατολικογερμανούς που μπήκαν στην Ε.Ε. μετά την επανένωση της Γερμανίας και δεν είπαμε τίποτα γιατί είμαστε δημοκράτες και δεν μπορεί να έχει ειπωθεί τέτοιο πράγμα.
«Διαψεύδεται η Προεδρία.

Πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί συμβαίνουν περίεργα πράγματα κι είναι επικίνδυνα αυτά τα περίεργα πράγματα» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος. 
 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου