Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

REUTERS: H MONH ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 6ης ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΑΓΚΟΜΙΩΣ!

Την επιστροφή στη δραχμή προβάλει ο αρθρογράφος του Reuters, Martin Hutchinson, ως τη μόνο λύση που μπορεί να «σώσει» την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Hutchinson, τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η χώρα μας δεν είναι επαρκή και πως η «δραχμοποίηση» θα επιτρέψει στις δυνάμεις της αγοράς να διαμορφώσουν τα σωστά μισθολογικά επίπεδα στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα χρεωμένα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να προωθήσουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Όπως αναφέρει, «η δραματική αύξηση στο ελληνικό βιοτικό επίπεδο στο επίπεδο των 30.400 δολ. για το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, που είναι σχεδόν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος, προκλήθηκε όχι από μια θεαματική βελτίωση στην παραγωγικότητα, αλλά κυρίως από μαζικές επιδοτήσεις και δανεισμό».

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ REUTERS...

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ- ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ-  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤIΚΟΤΕΡΗ, ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

el-democracy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου