Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν να τον διαγράψουν από τον φοιτητικό σύλλογο γιατί θέλησε να σηκώσει την ελληνική σημαία που είχαν κατεβάσει από την Σχολή




Συνεχίζεται δίχως κανέναν φραγμό η παρανοϊκή στάση της αριστερίστικης δικτατορίας στα ελληνικά πανεπιστήμια. Όπου όποιος τολμά να έχει διαφορετική άποψη, “εκπαραθυρώνεται” με όποιον τρόπο είναι δυνατό, από το πανεπιστήμιο. Οι … τσοπάνηδες της άκρας αριστεράς, σε σχολή της Κέρκυρας, λοιπόν, ζητούν την διαγραφή από τον φοιτητικό σύλλογο ενός νεαρού φοιτητή, επειδή πήγε να ανεβάσει ξανά την ελληνική σημαία, την οποία αυτοί είχαν κατεβάσει, με απόφαση δήθεν της Γενικής Συνέλευσης. Και τι είναι η Σχολή ρε μάγκες που θα αποφασίσετε εσείς αν έχει σημαία ή όχι; Ο πατέρας σας την έχτισε και την χρηματοδοτεί ή το σύνολο του ελληνικού λαού, το οποίο όσο και αν πειράζει τα ναρκωμένα από αριστεροφροσύνη κεφάλια σας, συνεχίζει σε πείσμα των καιρών να ταυτίζεται με την ελληνική σημαία. Διαβάστε τι γράφει η συγκεκριμένη φοιτητική ομάδα – της άκρας αριστεράς – στην ιστοσελίδα της και φρίξτε: “Στο πλαίσιο της κατάληψης και συγκεκριμένα την Κυριακή ξημερώματα ο φοιτητής της Πληροφορικής Έκτορας Γαρίνης, προέβη σε φασιστική συμπεριφορά στην αυλή του Τμήματός μας. Συγκεκριμένα, προσπάθησε αρχικά να αφαιρέσει το πανό της κατάληψης, το οποίο βρίσκεται εκεί ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τεχνών και απαιτούσε να ανέβει η Ελληνική σημαία η οποία επίσης αποφασίστηκε στην συνέλευση να μην υπάρχει στο κτήριο.”

Και γι’ αυτόν τον λόγο … απαιτούν ” την άμεση διαγραφή του από τον φοιτητικό σύλλογο και γενικότερα την καταδίκη αυτής της ενέργειας από όλους τους φοιτητές της πληροφορικής και των πανεπιστημίων.”

Κοιτάξτε wannabe νταβατζήδες, που θέλουν να διαγράψουν τον άνθρωπο, επειδή τόλμησε να κάνει το αυτονόητο. Αλλά έτσι τους έμαθαν τόσα χρόνια αριστερίστικης προπαγάνδας και κουλτούρας μέσα στα πανεπιστήμια. Δεν είναι πια καιρός όμως να σταματήσει αυτό το αστείο; Δεν είναι καιρός οι διάφοροι τραγικοί τύποι που προσπαθούν να το παίξουν “κουλτούρα” να καταλάβουν ότι οι καιροί αλλάζουν; Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στο τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και η … “καταγγέλουσα” παράταξη, είναι η “Αριστερή Κίνηση Αμφισβήτησης – Ρωγμή” που από ό,τι καταλαβαίνουμε ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο των … ΕΑΑΚ, ξέρετε των υποτιθέμενων επαναστατών, που μόλις τελειώσουν τις σχολές απορροφούνται είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε όπου … φυσά ο άνεμος.

Εδώ τίθεται όμως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Μπορούν αυτοί οι τύποι, εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία των φοιτητών, να κάνουν τέτοιου είδους … νταβατζιλίκια μέσα στις σχολές; Κάτι δεν πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η ιστορία; Κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν διά της πράξης, την αφαίρεση των εθνικών μας συμβόλων όχι μόνο από τα πανεπιστήμια αλλά και άλλους χώρους. Πρέπει να τους εμποδίσουμε. Και να υπερασπιστούμε φυσικά όσους άνδρες, όπως ο συγκεκριμένος φοιτητής, αντιδρούν σε αυτές τις μεθοδεύσεις!
πηγή: www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου