Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Θεσσαλονίκη: Κόντρα Μπουτάρη - Γκιουλέκα

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Αντιπαράθεση σχετικά με τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 2012 αλλά και τη μη συμμετοχή του δήμου με περίπτερο στη ΔΕΘ ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κ. Γκιουλέκα, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.


Σχετικά με τις εκδηλώσεις μνήμης για την απελευθέρωση της πόλης και στις αιτιάσεις του Κ. Γκιουλέκα για καθυστερήσεις στο θέμα, ο δήμαρχος είπε ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα γίνει γνωστό τι κονδύλια θα διατεθούν και πως τότε θα καταρτιστεί το πρόγραμμα.

Όσον αφορά στην παρουσία του δήμου στη ΔΕΘ ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι "δεν εξυπηρετεί τίποτε η συμμετοχή του Δήμου με περίπτερο".

Στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκαν επίσης το θέμα της ανεργίας αλλά και το θέμα της καθαριότητας της πόλης. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Παππάς είπε ότι τον Σεπτέμβριο θα αυξηθούν σε 35 τα απορριμματοφόρα που θα είναι σε λειτουργία, από 18-25 που κυκλοφορούν σήμερα και πως μέχρι το τέλος του 2011 θα τοποθετηθούν 5.000 μπλε κάδοι ανακύκλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου