Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Ελληνισμός σβήνει στην Αλβανία με ευθύνη των Μειονοτικών!!!

 

Ο Ελληνισμός σβήνει στην Αλβανία με ευθύνη των Μειονοτικών, που αλληλοτρώγονται, αλλά δεν τους καίγεται καρφί!!! Ενώ αυτοί συνεχίζουν τον...
χαβά του διχασμού, γύρω τους αλλοτριώνεται ό,τι ελληνικό έχει απομείνει. Με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Χειμάρρας Γιώργου Γκόρου ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Αλβανίας. Η ελληνική Χειμάρρα, λόγω των λαθών του προηγούμενου δημάρχου Β. Μπολάνου, απέκτησε άρχοντα που δηλώνει καθαρόαιμος Αλβανός.
 

Την ίδια στιγμή φορείς της Αλβανίας, όπως η "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" ζητούν την αλβανική υπηκοότητα για τους Αλβανούς, οπουδήποτε και αν ζουν. Σύνθημά τους είναι: "Ένα Έθνος ένα διαβατήριο". Στο μεταξύ πολίτες της Αλβανίας επιδιώκουν την ελληνική υπηκοότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν χρήματα. Τέλος, «η αλβανο-αμερικανική κοινότητα (KSHA), που εδρεύει στο Σικάγο, στην πολιτεία του Ιλινόις, παρέδωσε στο μέλος του Κογκρέσου, Eliot Engel, υπόμνημα στο οποίο υπογραμμίζεται η ανάγκη στήριξης των Τσάμηδων.
http://www.katoci.com/2011/07/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου