Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ!!!


ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ...ΠΑΘΗΤΙΚΑ...


ImageΠαραγεγραμμένο θεωρεί ο  ανακριτής του Πενταμελούς Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Βασίλης Λαμπρόπουλος το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για το οποίο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε αποφασίσει την δίωξη του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου! Άρα και πάλι "άνθρακες ο θησαυρός"! Το μόνο που θα μείνει είναι η προσφυγή Άκη κατά του ελληνικού κράτους για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του!  
.

Ακόμα και στο αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος διαπιστώνεται πώς θα πρέπει να δικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη και όχι από Ειδικό Δικαστήριο δικαιώνοντας αυτούς που εκτιμούν πώς και το συγκεκριμένο αδίκημα έχει προβληματική νομική διαχείριση εν προκειμένω.

Έτσι στην περίπτωση του πρώην Υπουργού δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία ξεπλύματος σε περίπτωση που δεν υπάρχει δωροδοκία, όπως εκτιμά η μια νομική πλευρά. Σε κάθε περίπτωση η δικογραφία βρίσκεται τώρα στα χέρια του εισαγγελέα του Δικαστικού Συμβουλίου Νικ. Μαύρου( αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου) , ο οποίος θα υποβάλλει την πρότασή του προς το Πενταμελές Συμβούλιο.

Η τελική κρίση των δικαστών θα διατυπωθεί σε βούλευμα.


ΑΛΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ...)

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ...

ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ...

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ, ΒΙΑΣΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΠΑΘΗΤΙΚΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου