Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Λαοθάλασσα Αγανακτισμένων Ελλήνων!!!


ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ!

ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΜΟ! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!






 Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, πιστοί στο ραντεβού για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση. Δεν έχει προηγούμενο η συγκέντρωση!

Πρωτοφανής η διαδήλωση που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. Οικογένειες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι και νέοι όλοι μαζί σε μία συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μουσική από κρουστά, που διεκόπτετο μόνο τα συνθήματα ενάντια στα κόμματα και τους πολιτικούς, ηχούσε σε όλο το κέντρο της Αθήνας.




Άνθρωποι όλων των ηλικιών φώναζαν διάφορα συνθήματα όπως "κλέφτες", "να καεί η Βουλή", ενώ κρατούσαν και πλακάτ με τη φράση "η πιο μεγάλη βία είναι η φτώχεια".

Το συγκεντρωμένο πλήθος ξεπερνούσε το ύψος της Βουκουρεστίου, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, ενώ γεμάτη είναι και η Φιλελλήνων.

Η προσέλευση των διαδηλωτών της Θεσσαλονίκης στην παραλία της πόλης, άρχισε στις έξι το απόγευμα, ενώ μέρα με τη μέρα στήνονται και περισσότερες σκηνές.


Άνθρωποι όλων των ηλικιών καθισμένοι στο πλακόστρωτο της παραλίας συμμετείχαν στη διαδικασία της λαϊκής συνέλευσης, εξέφραζαν τις απόψεις τους για την κατάσταση στη χώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου