Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΛΑΛΑΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ...


Έτσι απο περιέργεια, κάθισα να δω πώς θα αρχίσει την εκπομπή του ο Λαζόπουλος. Καλά έκανε βέβαια και αναφέρθηκε στον αείμνηστο μεγάλο Θανάση Βέγγο.Βέβαια,μέχρι τις 9:15 τουλάχιστον ούτε κουβέντα για τον άτυχο άνθρωπο που δολοφονήθηκε το πρωί στην Αθήνα από αλλοδαπούς.


Αν είχε όμως δολοφονηθεί με ανάλογο τρόπο κάποιος αλλοδαπός, ολόκληρο αφιέρωμα θα έκανε.

Απορώ με όσους πάνε και χειροκροτάνε σαν "πρόβατα" σ' ό,τι κι αν πει. Πόσες φορές θυμάμαι υπερασπίστηκε τρομοκρατικές ενέργειες στην Αθήνα και όχι μόνο.Τις ονόμαζε "αντιδράσεις".

Επίσης να στείλω έστω και αργοπορημένα τα "συγχαρητήριά" μου και στον κ.Σταύρο Θεοδωράκη για το αφιέρωμα-αγιοποίηση που έκανε στους Ρομά,τσιγγάνους ή ό,τι άλλο πριν λίγο καιρό.Να τους πάρετε και στο σπίτι σας.Λείψτε καμιά ωρίτσα, κι ούτε τασάκι δεν θα βρείτε.Αν ζήσετε βέβαια για να δείτε τί σας έκλεψαν.

Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα.Και δεν είμαι ρατσιστής.Υπάρχουν φυλές που ποτέ δεν ενόχλησαν και δεν δολοφόνησαν.Με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια.Πχ οι Φιλιππινέζοι.Εργατικοί και συμπαθητικοί άνθρωποι.Χαμηλών τόνων.Καμία σχέση με τους άλλους μετανάστες που ήρθαν στη χώρα μας.Που καταντήσαμε...

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου