Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τον μαχαίρωσαν για μια κάμερα πριν δει το παιδί του να γεννιεται!


ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

"Ένας συμπατριώτης μας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης, σε συμπλοκή με ληστές, σε πάρκινγκ της οδού 3ης Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια. Ο άτυχος 44χρονος συμπολίτης μας επρόκειτο να μεταφέρει τη γυναίκα του σε μαιευτήριο".




Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαμψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου