Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λουκασένκο: Ηλίθιος, άχρηστος και βόδι ο Μπαρόζο!


ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ.

ΣΤΟΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΣΟ...





Με ύβρεις "στόλισε" τον επικεφαλής της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Το βέτο που άσκησε ο Μπαρόζο και εξόργισε τον Λουκασένκο.

ε ύβρεις καταφέρθηκε κατά του επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

"Όταν είσαι ηλίθιος, είσαι ηλίθιος. Αυτοί είναι άχρηστοι. Για αυτό δεν έχω τίποτα να πω για αυτούς τους Μπαρόζους, αυτούς τους αποβλακωμένους, αυτά τα βόδια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λευκορωσίας.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο έδωσε ρεσιτάλ ύβρεων, ερωτηθείς για τις πιέσεις που άσκησε ο πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στην Ουκρανία, ώστε να μην προσκληθεί στη διάσκεψη των δωρητών για το Τσερνόμπιλ και στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την καταστροφή.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, τους κάλεσε να ρωτήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας γιατί δεν παρίσταται ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, επισημαίνοντας πως η σημερινή ηγεσία της Ουκρανίας είναι απαίσια.

"Όσον αφορά τους αποβλακωμένους όπως τον Μπαρόζο -γιατί υπήρξαν κατά καιρούς ορισμένοι Μπαρόζο στην Πορτογαλία- αλλά αποδεσμεύθηκε από εκεί και του δόθηκε μια θέση εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή... Εγώ δεν δίνω πραγματική προσοχή στους παραλογισμούς των ευρωπαίων υπαλλήλων" συμπλήρωσε.

ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου