Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ!



ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πολιτισμική μας κληρονομιά στην Ελλάδα τη χώρα του ένδοξου αρχαίου πολιτισμού περνάει πάντα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα εξ' αιτίας μικρών ή μεγάλων συμφερόντων...

Γι' αυτό και το 90% των αρχαιολογικών μας χώρων βρίσκονται σε τρισάθλια κατάσταση και όταν μας επισκέπτονται ξένοι τουρίστες το λιγότερο που μας κάνουν είναι να μας κοροϊδεύουν και οι πιο ιδεαλιστές απ' αυτούς να θλίβονται...

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον βωμό των 12 Θεών ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του Θησείου, ο οποίος ήταν το επίκεντρο της αρχαίας Αθήνας.

Αντί λοιπόν να αναδειχθεί συγκεκριμένος χώρος, αντί να υπερυψωθεί και να φωτισθεί, το ''νεοελληνικό'' κράτος και οι κατασκευαστικές εταιρείες αποφάσισαν να χωματώσουν τον συγκεκριμένο σημείο για να περάσουν… οι ράγες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου!

Ευτυχώς όμως που κάποιοι ρομαντικοί Έλληνες της εποχής μας εναντιώθηκαν σε αυτό το βάρβαρο σχέδιο , αντέδρασαν δυναμικά, συλλήφθηκαν από την αστυνομία, κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του ΗΣΑΠ και των κατασκευαστικών εταιρειών και τελικά μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατάφεραν να παγώσουν το συγκεκριμένο έγκλημα κατά του πολιτισμού μας!
Βέβαια και οι σύγχρονοι εγκληματίες της κληρονομιάς μας δεν θα μείνουν αμέτοχοι… Εντός της ημέρας ο ΗΣΑΠ θα προσφύγει στα δικαστήρια, ζητώντας την ανάκληση της παραπάνω απόφασης, ώστε να συνεχιστούν τα έργα, τα οποία έχουν ήδη τεθεί εκτός χρονοδιαγράμματος.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ζητά την επίσπευση της δικασίμου για την κύρια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία έχει οριστεί για τις 2 Αυγούστου.

Σε αντίθετη περίπτωση, τα έργα στο τμήμα του ηλεκτρικού στο Θησείο θα παγώσουν μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

Ωστόσο, ακόμη και αν δικαιωθεί η εταιρεία, οι Ελληνολάτρες θα  έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν εκ νέου στα δικαστήρια για παύση των εργασιών.

Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον δίκαιο αγώνα τους απέναντι σε αυτό το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ Η’ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΟΥΝ…

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου